Be Like Dries!

ALTIJD AL EEN DAG DRIES ROELVINK WILLEN ZIJN?

Nee? Nou inderdaad. Wij ook niet! Daarom lijkt ons dit de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Een groot voordeel van een vrijgezellenfeest is dat de vrijgezel weinig te zeggen heeft. Anders wordt deze activiteit waarschijnlijk nooit geboekt.. Hij of zij speelt namelijk de hoofdrol in dit verhaal!

DROL RIESVINK VOOR 1 DAG!

'Hé wat doe jij?' Zal een veel gehoorde uitspraak zijn tijdens deze hilarische dag!

In een stad naar keuze worden jullie als groep opgevangen in een gezellig café. Onder het genot van een goudgele (geel is de kleur die heerst deze dag) rakker halen we een gele slip tevoorschijn. Wat nu!? Tja. Een van jullie gaat zich eventjes omkleden. Een ding is zeker. Wij doen het niet. En jij als boeker van dit vrijgezellenfeest waarschijnlijk ook niet. Eigenlijk is er maar een gegadigde voor deze verkleedpartij: de ‘vrijgezel’.

Let op! Drol Riesvink heeft ook een zoon. Namelijk Dave. Dave Roelvink. En ook hij heeft zo z’n streken.. De grote man van vandaag is Dries. Maar z’n harem zal ook niet voor niets aanwezig zijn. Alle andere aanwezigen zullen deze middag namelijk door het leven gaan als kinderen van Dries. Al kan het wel zo zijn dat een van jullie wordt getransformeerd tot zijn manager inclusief kledij, of zelfs tot zijn vrouw of beveiliger. Dat het hilarisch wordt staat vast. Dat garanderen we je!

Gewapend met een koffer vol attributen, een gele slip, een blonde pruik, badjas, zonnebrand, een karoake-set (speaker, microfoon, Dries CD’s) en alles wat daarbij hoort gaan jullie de stad onveilig maken. Vooral daar waar het druk is of lol te beleven valt. Hier worden de vreemdste opdrachten uitgevoerd. Voornamelijk door Dries. Maar ook door zijn harem: Dave, zijn vrouw, de manager of zijn beveiliging..

WIN EEN ÉCHT OPTREDEN VAN DE ECHTE DRIES!

Dries Roelvink Vrijgezellenfeest

Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis! Alle foto’s en filmpjes worden bewaard en de vrijgezel krijgt van ons dezelfde week nog een tijdschrift thuisgestuurd. Namelijk de Privé. Alle foto’s worden hierin verwerkt en de vrijgezel zal deze dag nooit meer vergeten.

Haalt jullie vrijgezellenfeest de hoogste score van het jaar?
Dan win je EEN OPTREDEN VAN DRIES ROELVINK aan het eind van het jaar!

Treedt op voor zo min mogelijk publiek, haal minimaal 5,- euro op met een straatact, of zorg voor de grootste polonaise van de dag en..

laat ons ook meegenieten: boek hét meest kansloze uitje van 2017!

Be Like Dries – Offerte opvragen!

 

Hilariteit gegarandeerd!

Het meest krankzinnige uitje van Nederland. Gegarandeerd.