Crazy 88 Almere

Crazy 88 Almere: Het meest krankzinnige uitje van Nederland!

Crazy 88 AlmereCrazy 88 als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als onderdeel van een vriendenweekend in het mooie Almere? Het Crazy 88 uitje kan in heel Nederland gespeeld worden. Ongeacht het aantal personen. Almere, met zijn mooie centrum is een van onze meest geboekte locaties.

Belangrijk is dat je een klein beetje gestoord bent. Een beetje loco dus..  Wil je eens een dag compleet buiten je comfort zone treden en de meest hilarische dingen meemaken die ook nog eens vastgelegd worden op foto en film? Mooi. Dan is Crazy 88 iets voor jou. Crazy 88 is het meest spannende, hilarische en doldwaze uitje van Nederland. *Alhoewel ’Wie is de Lul’ ook aardig in de buurt komt!

Crazy 88 mogelijkheden
Crazy 88 ‘Original’ Crazy 88 midden in de stadscentrum van Almere
Crazy 88 ‘Extreme’ Alleen voor échte mafkezen..
Crazy 88 ‘Roadrace’ Ideaal als start voor een vrijgezellenfeest in je eigen woonplaats (eindig in Almere)!

Crazy 88 Almere uitleg
Het spel wordt gespeeld in teams (eventueel kan het ook als 1 groep gespeeld worden). Jullie krijgen gedurende het spel steeds nieuwe opdrachten binnen. De ene opdracht is nog dwazer dan de andere.. en voor sommige opdrachten moet de schaamte ook even opzij gezet worden, bijvoorbeeld:

Lukt het jouw team om midden in de H&M de H&MCA op zeer originele wijze uit te voeren of durft jouw team de Wimbledonfinale te imiteren op een vol terras terwijl half Almere meekijkt?
Dit zou zomaar eens een opdracht kunnen zijn tijdens het uitje: Crazy 88.

Het gaat bij de uitvoering niet alleen om de snelheid, maar zeker ook om de originaliteit en creativiteit. Weet je deze ingrediënten te combineren met een flinke portie humor en kom je op tijd binnen? Dan is de kans groot dat je het spel wint en er met de unieke Crazy 88- trofee vandoor gaat. Deze kun je heel je leven bewaren. Leuk voor op kantoor of in de huiskamer, zodat de herinnering aan deze dag nooit zal verdwijnen!

Nu al genoeg gelezen? Ben jij de hoofdmafkees en verantwoordelijk voor het boeken van dit maffe uitje?
Voor meer informatie over Crazy 88 in Almere of direct boeken:

Crazy 88 in Almere boeken!

Het meest krankzinnige uitje van Nederland. Gegarandeerd.