Crazy 88 Bosch en Duin

Crazy 88 als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als onderdeel van een vriendenweekend in het mooie Bosch en Duin? You got balls! Het Crazy 88 uitje kan in Bosch en Duin gespeeld worden. Ongeacht het aantal personen. Ben jij dus op zoek naar een uitje in Bosch en Duin? Dan is Crazy 88 wellicht een goede keuze. Maar....

Belangrijk is wel dat je een klein beetje gestoord bent. Een beetje loco dus..  Wil je eens een dag compleet buiten je comfort zone treden en de meest hilarische dingen meemaken die ook nog eens vastgelegd worden op foto en film? Mooi. Dan is Crazy 88 iets voor jou. Crazy 88 is het meest spannende, hilarische en doldwaze uitje van Nederland.

Crazy 88 'original'

Crazy 88 midden in Bosch en Duin

Go Crazy

Crazy 88 in Bosch en Duin

Crazy 88 'extreme'

Crazy 88 extreme in Bosch en Duin

Go Crazy

Crazy 88 in Bosch en Duin

Crazy 88 'roadrace'

Ideaal als start voor een vrijgezellenfeest in je Bosch en Duin!

Go Crazy

Crazy 88 Bosch en Duin uitleg

Het spel wordt gespeeld in teams (eventueel kan het ook als 1 groep gespeeld worden). Jullie krijgen gedurende het spel steeds nieuwe opdrachten binnen. De ene opdracht is nog dwazer dan de andere.. en voor sommige opdrachten moet de schaamte ook even opzij gezet worden, bijvoorbeeld:

Lukt het jouw team om midden in de H&M de H&MCA op zeer originele wijze uit te voeren of krijgen jullie het voor elkaar om de grootste groepsknuffel van Bosch en Duin te maken?
Dit zou zomaar eens een opdracht kunnen zijn tijdens het uitje: Crazy 88.

Het gaat bij de uitvoering niet alleen om de snelheid, maar zeker ook om de originaliteit en creativiteit. Weet je deze ingrediënten te combineren met een flinke portie humor en kom je op tijd binnen? Dan is de kans groot dat je het spel wint en er met de unieke Crazy 88- trofee vandoor gaat. Deze kun je heel je leven bewaren. Leuk voor op kantoor of in de huiskamer, zodat de herinnering aan deze dag nooit zal verdwijnen!

Crazy 88 in Bosch en Duin

Mail: info@crazy88-events.nl
Tel: 0413-302773

Nu al genoeg gelezen? Ben jij de hoofdmafkees en verantwoordelijk voor het boeken van dit maffe uitje?
Voor meer informatie over Crazy 88 in Bosch en Duin of direct boeken:

Crazy 88 in Bosch en Duin boeken!

Wil je Crazy 88 in een andere stad spelen of wil je het met een ander uitje combineren? Het kan in principe in iedere stad en ieder dorp georganiseerd worden, neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden. Hieronder zie je de andere uitjes en de top 10 locaties.

Het meest krankzinnige uitje van Nederland. Gegarandeerd.