Crazy 88 Roadrace

De ludiekste Roadrace van je leven

De Crazy 88 ‘Roadrace’ is een game die zorgt voor spannende, hilarische en doldwaze momenten. Deze variant van Crazy 88 wordt gespeeld vanuit ieder willekeurig startpunt naar ieder willekeurig eindpunt. Om van het startpunt naar het eindpunt te komen wordt de auto gebruikt. De route bepaal je zelf, maar snelwegen zijn verboden.

Crazy 88 Roadrace
Durf jij net als Katja en Tycho ver buiten je comfort zone te treden??

Dagindeling
De groep die met elkaar de strijd aan zal gaan vertrekt in teams per auto, nadat iedereen welkom is geheten door de spelleiders en het spel is uitgelegd. De verschillende teams gaan vervolgens ruim 2,5 uur op pad om de Crazy 88 Trofee te veroveren. Gedurende het spel krijgen de teams steeds opdrachten doorgestuurd.

De opdrachten worden door de jury beoordeeld op basis van lef, originaliteit, creativiteit en humor. Elke groep staat gedurende de rit continu met elkaar en de jury in contact en zien elkaars foto’s en filmpjes. Als de tijd erop zit en alle teams weer terug zijn zal de winnaar van deze Crazy 88 bekend gemaakt worden.

Sta er niet van te kijken als je halve team ineens in een leeuwenpak staat te liften of als je de tegenstander ineens een straatact ziet opvoeren bij een benzinepomp..

Het gaat bij dit spel om lef, humor, creativiteit en originaliteit. Onverantwoord rijden is dus nutteloos. De opdrachten vinden plaats in de auto, op vaste locaties buiten de auto en op locaties buiten de auto waarvan jullie ze geschikt achten om de mafkees uit te hangen.

Het mooie aan deze variant is dat je niet gebonden bent aan een bepaalde stad, maar dat je gedurende dit spel ook nog een stukje van Nederland ziet. Zeker wanneer je snelwegen moet vermijden en geen tomtom mag gebruiken:)

Crazy 88 RoadraceInhoud Roadrace

* Veel interactie met elkaar en de goedgezinde, soms strenge jury!

* Begeleiding gedurende de dag

* Iedere opdracht wordt direct beoordeeld door de jury

* Prijsuitreiking (incl. Crazy 88 troffee)

* Prachtige foto’s en ludieke filmpjes

* Teambuilding & Gezelligheid!

crazy88-roadrace

Extra
Om de middag of avond helemaal compleet te maken bieden wij ook een voorafgaande lunch, afsluitend diner of zelfs barbecue aan.
Niets leuker dan lekker na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zin in de ludiekste roadrace van je leven?

Crazy 88 Offerte opvragen!

 

Het meest krankzinnige uitje van Nederland. Gegarandeerd.