Recensies

Wij ontvangen graag zoveel mogelijk recensies! Na het uitje kunt u de recensies mailen naar info@crazy88-events.nl. Uw recensie komt dan direct in onze lijst met de laatste 20 recensies. Bedankt!

Referenties 2015 BD-Events 2

Hierboven staan de bedrijven waarvoor we hebben mogen werken in het begin van 2017.
Op aanvraag mogen ze gecontacteerd worden voor referenties over ons.

Ronny Vissers
Voor het vrijgezellenfeest van mijn beste maat Crazy 88 geregeld. Vooraf was ik een beetje bang of iedereen het leuk zou vinden, maar dat bleek achteraf nergens voor nodig. Zelden zoveel gelachen als tijdens Crazy 88.

Sandra de Wit
Super leuke middag. Tijdens ons vriendinnenweekend hebben we op zaterdagmiddag een te gekke middag gehad in het Centrum van Den Bosch. Veel winkelende mensen verbaasde zich over vooral mijn vriendinnen ;-). Ik denk dat we voor volgend jaar ook een (wel een ander) uitje bij jullie bestellen. Groetjes Sandra

IKEA
We willen Joris en Dirk enorm bedanken voor de leuke avond. De opdrachten die we hebben moeten doen waren allemaal heel leuk. De trofee heeft al een mooi plekje gekregen.

D’n Bistûh
Organisatie bedankt. Jammer dat Mark nog steeds denkt dat hij opdrachten moet uitvoeren.

Shell
Heren, bedankt voor het regelen van onze Crazy 88 middag. Iedereen was zeer content met het verloop. Andere bedrijven raden wij Crazy88-events.nl aan.

Met vriendelijke groet,

Erik

Familie Gruntjens
Wij hebben het als familie als een perfecte middag ervaren. Leuk hoe jullie ons in teams door elkaar gehusseld hebben. Wij kunnen er als familie weer tegenaan het komende jaar. Wie weet tot volgend jaar. Frans.

Willeke
Hele leuke middag gehad.

Chantal
Kei leuk gedaan!!

Zeker een aanrader…J

Sandra v A.
Bedankt Joris. Leuk om de stad eens op een andere manier te zien. Ik denk dat we de volgende keer voor Crazy 88 Extreme gaan.

Denise en Rifka
Crazy 88 heeft er voor gezorgd dat wij het volgende vriendinnenweekend weer mogen organiseren. Helaas moeten we altijd origineel zijn en kunnen we het dus niet nog een keer spelen. We zouden het nog wel graag een keer spelen. Vonden het namelijk heel leuk hoe jullie enkele opdrachten aangepast hadden op onze vrijgezel Anne. We hebben nog enkele foto’s voorbij laten komen op de bruiloft. 😉

Zorggroep 2a
Normaal verlenen wij de zorg, maar nu leek het wel of wij opgenomen moesten worden. We hebben het maar niet verteld aan onze clienten. Top! Bedankt! Hans

Erhan
We waren blij dat ondanks we meer dan een half uur te laat kwamen dit niet van onze tijd af ging. Erg leuke game om te doen midden in Utrecht.

Daniel van Wiersum
Ik mag ieder kwartaal een teamdag organiseren voor ons bedrijf. Het was heerlijk om te zien dat 30 ingenieurs helemaal uit de comfortzone komen en elkaar op een andere manier leren kennen op zo’n dag. Ik vond het persoonlijk heel erg leuk dat we moesten ensceneren dat we met 1 kraslot 5 miljoen euro hadden gewonnen. De mensen om ons heen wisten niet wat ze mee maakten. Heel erg bedankt voor deze leuke dag en het was het meer dan waard!

Rabobank
Dag Dirk en Lisandra. Wij hebben met z’n allen een hele leuke middag gehad. We hebben er geen spijt van dat we voor de middag de Crazy 88 roadrace hebben gedaan en ’s middags de extreme variant. We leerden de collega’s op een andere manier kennen. Het was alleen wel jammer dat het laatste uur regenachtig was, maar gelukkig zorgend jullie ervoor dat het meeste overdekt was.

Groetjes Titus

De zingende nachtegaaltjes
We are the champions!!!!!!!
Erg leuk spel met een enthousiaste spelleider en een beetje gekke jury.

Roos
Crazy 88 was een schot in de roos, leuk en gezellig

Sint-Klara groep
het was een leuke avond! we kunnen het iedere afdeling aanraden. zal ons lang heugen. team afdeling financien Sint-Klara groep.

Robin
In 1 woord, geweldig. Top organisatie met hele grappige opdrachten. Lekker een middagje gek doen Heel erg bedankt. X Robin

C.V. Nou Brikt Munne Klomp
Gullie het ons vur unne goeie late lachen. Skonne middag gehad. Houdoe en bedankt!

 

Het meest krankzinnige uitje van Nederland. Gegarandeerd.