0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Baarn

Het meest gekke uitje van Baarn! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Baarn om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Baarn.

Crazy 88 Baarn

88 opdrachten in Baarn

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Baarn

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Baarn

Op zoek naar een Crazy activiteit in Baarn? Dan is Crazy 88 in Baarn mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Baarn in. Tijdens Crazy 88 in Baarn krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Baarn en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Baarn

De gekste Crazy 88 van Baarn!

Waarom Crazy 88 in Baarn?

Enige aanbieder Baarn

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Baarn met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Baarn worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Baarn

Crazy 88 is te spelen in Baarn en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Baarn worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Baarn vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Baarn-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Baarn
Baarn-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Baarn
Baarn-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Baarn
Baarn-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Baarn
Speel-Crazy-88-in-Baarn-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Baarn-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Baarn-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Baarn-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Baarn

Baarn

Baarn ( uitspraak (info / uitleg)) is een plaats met stadsrechten en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de rivier de Eem. De totale gemeente telt 24.764 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 33,03 km² (waarvan 0,46 km² water). Een inwoner van Baarn wordt een Baarnaar[1] genoemd en iemand die geboren en getogen is in Baarn een Barinees. Een Baarnaar behoeft niet in Baarn geboren of opgegroeid te zijn. Van 4 september 1948 tot 30 april 1980 was de gemeente een koninklijke residentie aangezien koningin Juliana op Paleis Soestdijk woonde, hetgeen op het grondgebied van Baarn gelegen is. De Nederlandse koning Willem-Alexander voert vanaf de troonswisseling de titel Heer van Soest, Baarn en Ter Eem. Zie Titels Nederlandse koninklijke familie.

Baarn ligt in het midden van Nederland aan de Utrechtse zijde van de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland, aan een van de weinige rivieren die van bron tot monding op Nederlands gebied liggen, de Eem. Al vanaf 8000 tot 4500 v.Chr. heeft de mens zich in de omgeving van de rivier opgehouden. Het bewijs hiervoor is geleverd door enkele duizenden stuks vuursteen, haardplaatsen en paalkuilen die bij een viertal archeologische onderzoeken zijn gevonden. Deze vondsten van een bivakplaats uit de oude en middensteentijd werden in 1988 aangetroffen bij de aanleg van bedrijventerrein De Drie Eiken.[2]

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174