0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Beesd

Het meest gekke uitje van Beesd! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Beesd om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Beesd.

Crazy 88 Beesd

88 opdrachten in Beesd

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Beesd

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Beesd

Op zoek naar een Crazy activiteit in Beesd? Dan is Crazy 88 in Beesd mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Beesd in. Tijdens Crazy 88 in Beesd krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Beesd en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Beesd

De gekste Crazy 88 van Beesd!

Waarom Crazy 88 in Beesd?

Enige aanbieder Beesd

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Beesd met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Beesd worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Beesd

Crazy 88 is te spelen in Beesd en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Beesd worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Beesd vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Beesd-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Beesd
Beesd-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Beesd
Beesd-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Beesd
Beesd-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Beesd
Speel-Crazy-88-in-Beesd-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Beesd-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Beesd-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Beesd-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Beesd

Beesd

Beesd (Dialect: Bist, uitgesproken als: Bi-jest) is een dorp in de gemeente West Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Op 1 januari 2018 telde Beesd 3377 inwoners. Na de dorpen Geldermalsen en Meteren is Beesd de grootste kern in de gemeente.

Beesd (Bisde/Beest) wordt voor het eerst genoemd in de stichtingsoorkonde van de abdij Mariënweerd in het jaar 1129, waarin goederen onder andere te Beesd aan de abdij worden geschonken. Sinds 1414 vormde Beesd, samen met Rhenoy, een klein Gelders ambt. In 1427 kreeg het een eigen landsrecht. De macht was na die tijd voor een groot deel in handen van de adellijke familie Pieck, welke regeerde van de 13e tot en met de 17e eeuw. Zij hadden dankzij erven en diverse hoge ambtelijke posities grote stukken grond in bezit binnen en buiten Beesd, waaronder drie kastelen (o.a. het blauwe huis, hoge huys en lage huys) in Beesd en een kasteel in buurdorp Enspijk. Van deze vier kastelen is er geen een bewaard gebleven, wel zijn er tekeningen en schilderijen (o.a. in de collectie van het Rijksmuseum) aanwezig. In de Franse tijd kwam het bij Zuid-Holland, maar na het herstel van de zelfstandigheid kwam Beesd op 17 september 1814 weer bij Gelderland. Op 1 januari 1978 werd de gemeente opgeheven en bij Geldermalsen gevoegd, evenals Buurmalsen en Deil. Op 31 januari 1995 werden de inwoners van Beesd verplicht geëvacueerd vanwege de gevaarlijk hoge waterstand van de Maas en de Waal.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174