0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Blankenberge

Het meest gekke uitje van Blankenberge! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Blankenberge om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Blankenberge.

Crazy 88 Blankenberge

88 opdrachten in Blankenberge

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Blankenberge

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Blankenberge

Op zoek naar een Crazy activiteit in Blankenberge? Dan is Crazy 88 in Blankenberge mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Blankenberge in. Tijdens Crazy 88 in Blankenberge krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Blankenberge en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Blankenberge

De gekste Crazy 88 van Blankenberge!

Waarom Crazy 88 in Blankenberge?

Enige aanbieder Blankenberge

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Blankenberge met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Blankenberge worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Blankenberge

Crazy 88 is te spelen in Blankenberge en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Blankenberge worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Blankenberge vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Blankenberge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blankenberge
Blankenberge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blankenberge
Blankenberge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blankenberge
Blankenberge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blankenberge
Speel-Crazy-88-in-Blankenberge-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Blankenberge-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Blankenberge-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Blankenberge-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Blankenberge

Blankenberge

Blankenberge is een plaats en stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De gemeente telt ongeveer 20.000 inwoners, die Blankenbergenaars[1] worden genoemd.
Blankenberge is een van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust wat het aantal toeristen en hotelreserveringen betreft.

Blankenberghe (oude spelling) was eerst een vissersgemeenschap tussen de Oostdijk en de Westdijk. Deze nederzetting was gelegen tussen de huidige Hoogstraat (Oostdijk) en Weststraat (Westdijk). Deze dijken zijn aangelegd omstreeks 1100 AD. In 1270 scheidde Blankenberge zich af van de parochie Uitkerke en verkreeg stadsrechten van gravin Margareta van Constantinopel.[2] De vloot telde in de 13de eeuw meer dan 60 vaartuigen. Er was al sprake in 1337 van een vuurtoren die ten Oosten van het dorp stond.[3] In de 15de eeuw bouwde men nabij de vuurtoren een aanlegsteiger voor de grote haringschepen. Deze raakte reeds begin 16de eeuw in onbruik. In 1526 werd een nieuwe vuurtoren gebouwd uit steen en dit naar model van de vierboeten van Oostende en Nieuwpoort. De Blankenbergse vissers schakelden over op platboomde schuiten die op het strand aanlegden. Reeds eind 16de eeuw werd er vanuit de vissers als vanuit het stadsbestuur naar een schuilhaven gevraagd. Getuige daarvan is een verzoekschrift van voor 1789 aan Maria-Theresia Keyserinne en Koninginne door de Visscherye van Blankenberge om een bassin, schuylplaetse ofte mouille te accorderen voor de schuyten.[4] Het duurde echter tot in 1871 vooraleer er een havengeul gegraven werd waarlangs een houten staketsel kwam.[5] Eind 19de eeuw werden de platte schuiten vervangen door kielschepen, die meer diepgang hadden. Ondanks de verbeteringen die men aanbracht voldeed de haven niet meer aan de toenmalige eisen. Na de Eerste Wereldoorlog dacht men aan een nieuwe haven maar dit project werd door geldgebrek niet onmiddellijk doorgevoerd. Bovendien liep de vissersactiviteit in Blankenberge tijdens het interbellum gestaag achteruit. In 1925 telde de vissersvloot nog 51 vaartuigen, in 1939 slechts 19. In 1944 werd de volledige haveninfrastructuur vernield door de Duitsers. Na de Tweede Wereldoorlog was de Blankenbergse vissersactiviteit verdwenen. In 1950 werd de huidige vuurtoren geopend. In 1953-1954 kwam het voorstel om terug een haven te bouwen voor de pleziervaart. De havengeul werd uitgebaggerd en op 9 juli 1955 werd de Blankenbergse jachthaven ingehuldigd. De jachthaven kende nog 2 uitbreidingen (1980 en 2004) en groeide uit tot een haven met 1000 ligplaatsen.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174