0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Blijham

Het meest gekke uitje van Blijham! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Blijham om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Blijham.

Crazy 88 Blijham

88 opdrachten in Blijham

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Blijham

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Blijham

Op zoek naar een Crazy activiteit in Blijham? Dan is Crazy 88 in Blijham mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Blijham in. Tijdens Crazy 88 in Blijham krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Blijham en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Blijham

De gekste Crazy 88 van Blijham!

Waarom Crazy 88 in Blijham?

Enige aanbieder Blijham

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Blijham met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Blijham worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Blijham

Crazy 88 is te spelen in Blijham en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Blijham worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Blijham vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Blijham-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blijham
Blijham-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blijham
Blijham-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blijham
Blijham-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Blijham
Speel-Crazy-88-in-Blijham-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Blijham-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Blijham-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Blijham-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Blijham

Blijham

Blijham is een Gronings dorp in de gemeente Westerwolde en telde in 2006 2918 inwoners. Het was aanvankelijk sterk agrarisch, maar heeft zich in de laatste decennia van de twintigste eeuw ontwikkeld als forenzenplaats, met name voor het dichtbijgelegen Winschoten. In het landschap vormt Blijham de grens van het kleinschalige Westerwolde, met kronkelende riviertjes en kleine bosrijke plekken enerzijds en het grootschalige agrarische landschap van het verdronken Reiderland en Oldambt. Blijham is gelegen op een oude hoefijzervormige zandrug die vanaf dit dorp via Wedde en Vriescheloo naar Bellingwolde loopt.

Blijham was oorspronkelijk een veenontginningsdorp. Het is vermoedelijk ontstaan als een dochternederzetting van Ulsda, gelegen tussen de Pekel A en de Westerwoldse Aa, die aanvankelijk verder westelijk stroomde. Cornelis Pijnacker tekende hier nog in 1636 op zijn kaart de loop van De Oude Recker Aa. De landerijen langs de Pekel A hoorden eerst bij Winschoten. Blijham vormde samen met Bellingwolde de zuidelijke rand van het Reiderland en werd na inbraak van de Dollard als onderdeel van de heerlijkheid Bellingwolde en Blijham cum annexis bij Westerwolde gevoegd. De heerlijkheid had echter eigen rechtsregels, een eigen rechthuis en een eigen landrechter. Kerkelijk viel het tot de Reductie van Groningen in 1594 onder het bisdom Osnabrück, daarna onder de hervormde classis Oldambt.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174