0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Bokhoven

Het meest gekke uitje van Bokhoven! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Bokhoven om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Bokhoven.

Crazy 88 Bokhoven

88 opdrachten in Bokhoven

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Bokhoven

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Bokhoven

Op zoek naar een Crazy activiteit in Bokhoven? Dan is Crazy 88 in Bokhoven mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Bokhoven in. Tijdens Crazy 88 in Bokhoven krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Bokhoven en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Bokhoven

De gekste Crazy 88 van Bokhoven!

Waarom Crazy 88 in Bokhoven?

Enige aanbieder Bokhoven

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Bokhoven met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Bokhoven worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Bokhoven

Crazy 88 is te spelen in Bokhoven en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Bokhoven worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Bokhoven vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Bokhoven-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Bokhoven
Bokhoven-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Bokhoven
Bokhoven-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Bokhoven
Bokhoven-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Bokhoven
Speel-Crazy-88-in-Bokhoven-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Bokhoven-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Bokhoven-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Bokhoven-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Bokhoven

Bokhoven

Bokhoven is een dorpje aan de Maas met 290 inwoners, eens een zelfstandig graafschap en nu een van de kernen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente ‘s-Hertogenbosch rekent Bokhoven tot stadsdeel Engelen.

Archeologisch onderzoek heeft aangetoond dat er bij Bokhoven voor het eerst van bewoning sprake was in de 12e eeuw. De eerste vermelding in de archieven is uit 1307. In de 14e eeuw groeide Bokhoven langzaam uit tot een zelfstandige heerlijkheid doordat één familie alle heerlijkheidsrechten in handen kreeg. In 1363 noemde ene ridder Gijsbert Cocq zich als eerste “Heer van Bokhoven”. Een vermoedelijk familielid van hem, Jan van Herlaar, droeg op 15 september 1365 Bokhoven als leen op aan de bisschop van Luik, waarbij zijn broer, Arnoud van Herlaar, leenman werd. Bokhoven onttrok zich zo aan de ambities van zowel de graven van Holland, als de hertogen van Brabant en Gelre. In diezelfde tijd werd er een kasteel gebouwd, vermoedelijk door Jan Oem van Arkel.
Hoewel de heerlijkheid Bokhoven geen gebied van de Bourgondiërs was, koos in 1498 de toenmalige heer, Jan van der Aa, toch partij voor de Habsburgers tegen zijn eigen neef, Karel van Gelre. De Geldersen sloegen hard terug en verwoestten datzelfde jaar nog het hele dorp. De overlevering wil dat de herbouw daarna op een oostelijker plek plaatsvond, maar dat verhaal wordt niet door het bodemonderzoek bevestigd. Keizer Maximiliaan bevorderde Jan van der Aa tot ridder in de Orde van het Gulden Vlies en zijn heerlijkheid kreeg op 16 maart 1499 de rang van baronie.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174