0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Chaam

Het meest gekke uitje van Chaam! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Chaam om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Chaam.

Crazy 88 Chaam

88 opdrachten in Chaam

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Chaam

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Chaam

Op zoek naar een Crazy activiteit in Chaam? Dan is Crazy 88 in Chaam mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Chaam in. Tijdens Crazy 88 in Chaam krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Chaam en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Chaam

De gekste Crazy 88 van Chaam!

Waarom Crazy 88 in Chaam?

Enige aanbieder Chaam

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Chaam met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Chaam worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Chaam

Crazy 88 is te spelen in Chaam en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Chaam worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Chaam vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Chaam-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Chaam
Chaam-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Chaam
Chaam-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Chaam
Chaam-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Chaam
Speel-Crazy-88-in-Chaam-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Chaam-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Chaam-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Chaam-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Chaam

Chaam

Chaam (uitspr. “Kaam” [kam]?, Brabants: Koam [kɒm]?) is een dorp in de gemeente Alphen-Chaam, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt tussen Ulvenhout en Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Grootste plaats in de buurt is Breda. Het aantal inwoners op 4 augustus 2017 bedraagt 4.150 (CBS)[1]. Chaam was tot 1997 een zelfstandige gemeente. Hoewel Chaam omgeven is door landbouwgebied, vindt men op enige afstand een aantal uitgestrekte natuurgebieden, namelijk de Chaamse Bossen in het noordoosten, de Strijbeekse Heide in het westen, en het landgoed Hondsdonk in het noordwesten, alsmede het natuurgebied Chaamse Beken.

Er zijn verschillende verklaringen gegeven over de herkomst van de naam Chaam. Zo heeft men bijvoorbeeld lang gedacht dat de naam Chaam te herleiden was tot het Keltische woord cambo, dat bocht in een rivier zou betekenen. Hoewel er in deze streek veel waterlopen en riviertjes zijn denkt men toch dat de naam een andere oorsprong zou kunnen hebben. Chaam wordt in 1243 Cambé genoemd, in 1277 komt men de naam silvo de Cambé tegen en 1311 veranderde dit in Camé . In 1357 komt de naam Chaem voor. Deze naam gaat waarschijnlijk terug op het middeleeuws Latijn canaba = taveerne, drankkelder, waaraan het middeleeuws Latijnse woord camba gekoppeld kan worden, wat mouterij betekent. De plaatsnaam Chaam zou een aanduiding zijn van “een plaats waar men gerst laat kiemen”.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174