0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in De Krim

Het meest gekke uitje van De Krim! 88 te gekke en hillarische opdrachten in De Krim om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in De Krim.

Crazy 88 De Krim

88 opdrachten in De Krim

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in De Krim

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten De Krim

Op zoek naar een Crazy activiteit in De Krim? Dan is Crazy 88 in De Krim mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie De Krim in. Tijdens Crazy 88 in De Krim krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in De Krim en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in De Krim

De gekste Crazy 88 van De Krim!

Waarom Crazy 88 in De Krim?

Enige aanbieder De Krim

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in De Krim met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in De Krim worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in De Krim

Crazy 88 is te spelen in De Krim en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in De Krim worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in De Krim vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

De Krim-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-De Krim
De Krim-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-De Krim
De Krim-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-De Krim
De Krim-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-De Krim
Speel-Crazy-88-in-De Krim-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-De Krim-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-De Krim-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-De Krim-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in De Krim

De Krim

De Krim (Krim-Tataars: Qırım, ‘Mijn heuvel’, Oekraïens: Крим – Krym, Russisch: Крым – Krym) is een schiereiland in de Zwarte Zee en de Zee van Azov. De oppervlakte is 27.000 km² en in 2001 was het aantal inwoners 2.413.228.[1] Op de Krim ligt de (Autonome) Republiek van de Krim met als hoofdstad Simferopol en de belangrijkste havenplaats is Sebastopol aan de Zwarte Zee, die geen onderdeel is van de Krimrepubliek. De Krim valt sinds februari 2014 de facto onder Russisch gezag (met uitzondering van het door Oekraïne geregeerde deel van de Schoorwal van Arabat), maar is volgens het merendeel van de VN-lidstaten (waaronder Oekraïne) nog steeds Oekraïens grondgebied.[2]

De Krim staat in het noordwesten door de Landengte van Perekop in verbinding met Oekraïne. De Straat van Kertsj vormt in het oosten de scheiding met het Russische vasteland. Bij het schiereiland Kertsj begint de ruim 100 kilometer lange Schoorwal van Arabat, een zandig schiereiland dat de Zee van Azov scheidt van de Syvasj, een brakke en moerassige lagune.De Krim bestaat voor het grootste deel uit steppe. In het zuiden bevindt zich het Krimgebergte met een hoogte tot 1545 meter. Ten zuidoosten hiervan ligt de kuststrook, die een mediterraan klimaat heeft en bekend is om zijn wijn. (Zie: Wijnbouw in Oekraïne). Bekend is ook de badplaats Jalta. Andere plaatsen van belang zijn Feodosija, Kertsj, Bachtsjysaraj en Hoerzoef.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174