0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Eys

Het meest gekke uitje van Eys! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Eys om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Eys.

Crazy 88 Eys

88 opdrachten in Eys

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Eys

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Eys

Op zoek naar een Crazy activiteit in Eys? Dan is Crazy 88 in Eys mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Eys in. Tijdens Crazy 88 in Eys krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Eys en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Eys

De gekste Crazy 88 van Eys!

Waarom Crazy 88 in Eys?

Enige aanbieder Eys

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Eys met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Eys worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Eys

Crazy 88 is te spelen in Eys en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Eys worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Eys vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Eys-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Eys
Eys-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Eys
Eys-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Eys
Eys-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Eys
Speel-Crazy-88-in-Eys-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Eys-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Eys-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Eys-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Eys

Eys

Eys (Limburgs: Ees) is een dorp in Zuid-Limburg in Nederland. Het dorp is gelegen in het beekdal van de Eyserbeek. Eys is een van de tien kerkdorpen van de gemeente Gulpen-Wittem en heeft 1790 inwoners, inclusief het buitengebied en bijbehorende buurtschappen en gehuchten ruim 2000.

De eerste officiële vermelding van Eys (toen nog Hanzon) staat in een oorkonde van het Sint Pauluskapittel te Luik uit 1193. Het oudste deel van het dorp ligt rondom de huidige Sint-Agathakerk, dat op de kruising tussen de weg van Simpelveld naar Partij-Wittem en de weg naar Ubachsberg is ontstaan. De barokke kerk is de tweede die Eys heeft gehad, de oudere Agathakerk bestond al in de 12e eeuw op de Boerenberg en werd herbouwd in 1712. 30 jaar later werd in opdracht van Ferdinand von Plettenberg, de toenmalige graaf van het rijksgraafschap Wittem waartoe een deel van Eys behoorde, de huidige eenbeukige kerk gebouwd naar een ontwerp van de Duitse bouwmeester J.C. Schlaun en verving hiermee de oude. Schlaun was in dezelfde periode ook verantwoordelijk voor de bouw van het klooster van Wittem. De barokstijl waarin beide bouwwerken zijn gebouwd is vrij weinig te vinden in de streek, het wordt gekenmerkt door de ui-vormige torenspitsen.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174