0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Geraardsbergen

Het meest gekke uitje van Geraardsbergen! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Geraardsbergen om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Geraardsbergen.

Crazy 88 Geraardsbergen

88 opdrachten in Geraardsbergen

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Geraardsbergen

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Geraardsbergen

Op zoek naar een Crazy activiteit in Geraardsbergen? Dan is Crazy 88 in Geraardsbergen mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Geraardsbergen in. Tijdens Crazy 88 in Geraardsbergen krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Geraardsbergen en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Geraardsbergen

De gekste Crazy 88 van Geraardsbergen!

Waarom Crazy 88 in Geraardsbergen?

Enige aanbieder Geraardsbergen

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Geraardsbergen met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Geraardsbergen worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Geraardsbergen

Crazy 88 is te spelen in Geraardsbergen en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Geraardsbergen worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Geraardsbergen vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Geraardsbergen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Geraardsbergen
Geraardsbergen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Geraardsbergen
Geraardsbergen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Geraardsbergen
Geraardsbergen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Geraardsbergen
Speel-Crazy-88-in-Geraardsbergen-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Geraardsbergen-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Geraardsbergen-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Geraardsbergen-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Geraardsbergen

Geraardsbergen

Geraardsbergen is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt in de Denderstreek, aan de Dender en tegen de Oudenberg aan. De stad telt ruim 33.000 inwoners (2016), die Geraardsbergenaars[1] worden genoemd. In de wielrennerswereld is de stad berucht omwille van de steile en hobbelige helling van de Muur van Geraardsbergen. De stad is ook bekend om zijn mattentaart. Het jaarlijkse feest van Krakelingen en Tonnekensbrand is door UNESCO erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. De heilige Bartholomeus en Adrianus zijn haar patroonheiligen. De plaatselijke benaming voor Geraardsbergen luidt Giesbaargen.

Geraardsbergen werd na 1060 gesticht door Boudewijn VI van Vlaanderen wegens zijn strategische ligging op een heuvel aan de rechteroever van de Dender op de grens met het hertogdom Brabant en het graafschap Henegouwen. Het graafschap Vlaanderen was tot 1046 in het oosten begrensd door de Schelde. In dat jaar palmde Boudewijn V, graaf van Vlaanderen het gebied tussen de Schelde en de Dender in. De oostgrens werd vanaf dan de Dender en de steden op deze rivier moesten het nieuw verworven gebied beschermen. Vervolgens kocht Boudewijn de heuvel met het omringend gebied van Geraard van Hunnegem, vandaar de naam Geraardsbergen die hij aan de nieuwe plaats gaf. Maar de plaatsnaam Geroaldi Montem, de Latijnse vertaling van Geraldsberg, is al eerder geattesteerd nog voor Geraardsbergen als oppidum is gesticht. Dit gegeven roept op zijn minst toch vragen op over de stelling als zou het oppidum genoemd zijn naar de lokale heer Geraard van Hunnegem. Is dit oppidum gesticht op de plaats die bekendstaat onder de naam Geraardsbergen en moet deze stichting dan niet worden gezien als een verschuiving van niveau waarbij de bestaande nederzetting Geraardsbergen promoveert tot de status stad? De pre-stedelijke Frankische nederzetting Hunnegem ligt trouwens op de linkeroever en buiten de oorspronkelijke ommuurde stadskern op de rechteroever op de flank van de Oudenberg. In 1068 ontving de plaats reeds stadsrechten van de nieuwe graaf Boudewijn VI. De stadskeure werd op het einde van de 12e eeuw schriftelijk bevestigd door Filips van de Elzas.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174