0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Glanerbrug

Het meest gekke uitje van Glanerbrug! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Glanerbrug om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Glanerbrug.

Crazy 88 Glanerbrug

88 opdrachten in Glanerbrug

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Glanerbrug

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Glanerbrug

Op zoek naar een Crazy activiteit in Glanerbrug? Dan is Crazy 88 in Glanerbrug mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Glanerbrug in. Tijdens Crazy 88 in Glanerbrug krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Glanerbrug en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Glanerbrug

De gekste Crazy 88 van Glanerbrug!

Waarom Crazy 88 in Glanerbrug?

Enige aanbieder Glanerbrug

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Glanerbrug met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Glanerbrug worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Glanerbrug

Crazy 88 is te spelen in Glanerbrug en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Glanerbrug worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Glanerbrug vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Glanerbrug-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Glanerbrug
Glanerbrug-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Glanerbrug
Glanerbrug-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Glanerbrug
Glanerbrug-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Glanerbrug
Speel-Crazy-88-in-Glanerbrug-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Glanerbrug-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Glanerbrug-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Glanerbrug-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Glanerbrug

Glanerbrug

Glanerbrug is een dorp in de Nederlandse gemeente Enschede (provincie Overijssel), gelegen ten oosten van de stad Enschede. Het ligt aan de rijksgrens met Duitsland die hier op een natuurlijke wijze wordt gevormd door de Glanerbeek, aan de overkant waarvan zich de Duitse stad Gronau bevindt. Glanerbrug ontleent zijn naam aan de brug over deze beek. In het zuiden en westen grenst Glanerbrug direct aan de nieuwbouwwijken van De Eschmarke, waardoor de grenzen met de stad Enschede zijn vervaagd. Glanerbrug heeft geen eigen postcode. In het postcodeboek valt het dorp onder de plaatsnaam Enschede.

Glanerbrug heeft een station aan de spoorlijn Enschede – Gronau met directe treinverbindingen naar Enschede en de Duitse steden Münster en Dortmund. Het dorp beschikt ook over een overdekt zwembad en een tennisbaan. De katholieke kerk O.L. Vrouwe van de Allerheiligste Rozenkrans dateert uit 1902-1903 en werd ontworpen door Alfred Tepe. Aan de Nederlandse zijde werd in 1885 tussen station en weg het Redemptoristenklooster gebouwd voor de Duitse paters redemptoristen. Hierna werd het een onderdeel van een zorgcomplex. In 2011 werd door eigenaar AriënsZorgpalet een sloopvergunning aangevraagd ten behoeve van een zogenoemd Redemptoristenpark[2]. De Nederlandse Hervormse Kerk werd in 1906 gebouwd ter vervanging van een kleiner houten kerkje uit 1893. De kerk werd ontworpen door de Enschedese architect H. Reijgers. Bart Menkveld schrijft in Een eeuw Hervormde Kerk Glanerbrug dat voor het ontwerp van Reijgers werd gekozen vanwege de markante zadeldaktoren. De zadeldaktoren is een verwijzing naar de noordelijke provincies waar dergelijke torens veel gevonden worden en waar veel van de inwoners van Glanerbrug vandaan kwamen.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174