0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Groenlo

Het meest gekke uitje van Groenlo! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Groenlo om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Groenlo.

Crazy 88 Groenlo

88 opdrachten in Groenlo

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Groenlo

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Groenlo

Op zoek naar een Crazy activiteit in Groenlo? Dan is Crazy 88 in Groenlo mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Groenlo in. Tijdens Crazy 88 in Groenlo krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Groenlo en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Groenlo

De gekste Crazy 88 van Groenlo!

Waarom Crazy 88 in Groenlo?

Enige aanbieder Groenlo

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Groenlo met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Groenlo worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Groenlo

Crazy 88 is te spelen in Groenlo en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Groenlo worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Groenlo vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Groenlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Groenlo
Groenlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Groenlo
Groenlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Groenlo
Groenlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Groenlo
Speel-Crazy-88-in-Groenlo-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Groenlo-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Groenlo-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Groenlo-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Groenlo

Groenlo

Groenlo ( uitspraak (info / uitleg)) (Nedersaksisch: Grolle, Oud-Nederlands: Grol) is een stad in de regio Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland. Tot 1 januari 2005 was Groenlo een zelfstandige gemeente en tot 19 mei 2006 was Groenlo de officiële naam van de nieuwe gemeente Oost Gelre. Op 1 januari 2007 had Groenlo samen met de buurtschap Zwolle 10.062 inwoners.

Groenlo is ontstaan in het begin van de zevende eeuw, zo rond 610, toen de Saksen zich in de Achterhoek vestigden. De naam Groenlo refereert waarschijnlijk aan een groen loo, groen bos, dat in de buurt lag op hoger gelegen grond. (Germaans: Grõni- “groen” + lauha- “bosje op hoge zandgrond”[1]). Dit is ook een verklaring voor het oude wapen van Groenlo: een groene boom. In de loop der tijden treft men verschillende namen aan in boeken en op kaarten, zoals “Groenlo”, “Groenloo”, “Groonlo”, “Gronlo”, “Grol”. De naam Groenlo is gebleven, terwijl in de volksmond “Grol”, vereeuwigd door Vondel in zijn gedicht over de verovering van Grol, is blijven voortleven.
Groenlo is gesticht aan de hoge kant van het riviertje de Groenlose Slinge. Aan deze kant van de rivier lagen diverse essen. Een aantal van deze namen komen nog terug in het hedendaagse Groenlo, zoals de Oosteresch en de Hartrijze. De noordzijde van de Groenlose Slinge was een lager gelegen gebied. Voor de rest lag rondom Groenlo een aantal moerassen waarvan de meeste in de loop der eeuwen zijn ontgonnen.
De Saksen lieten zich niet makkelijk bekeren, zodat het tot de 9e eeuw geduurd heeft voor het Christendom zich hier kon vestigen. Waarschijnlijk zijn Ludgerus en metgezellen uit Münster verantwoordelijk voor de kerstening. Zo rond 809 ontstaat het kerspel Groenlo, met de eerste eenvoudige parochiekerk gewijd aan de heilige Calixtus.
Vanuit de tot het Bisdom Münster behorende moederkerk in Groenlo werden later andere kerken gesticht in naburige plaatsen zoals Eibergen, Borculo en Lichtenvoorde. Staatkundig behoorde Groenlo tot het graafschap Lohn. Toen de Heerlijkheid Borculo zich afscheidde van Lohn, ging Groenlo naar de Heren van Borculo.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174