0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Haarlo

Het meest gekke uitje van Haarlo! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Haarlo om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Haarlo.

Crazy 88 Haarlo

88 opdrachten in Haarlo

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Haarlo

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Haarlo

Op zoek naar een Crazy activiteit in Haarlo? Dan is Crazy 88 in Haarlo mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Haarlo in. Tijdens Crazy 88 in Haarlo krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Haarlo en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Haarlo

De gekste Crazy 88 van Haarlo!

Waarom Crazy 88 in Haarlo?

Enige aanbieder Haarlo

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Haarlo met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Haarlo worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Haarlo

Crazy 88 is te spelen in Haarlo en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Haarlo worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Haarlo vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Haarlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Haarlo
Haarlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Haarlo
Haarlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Haarlo
Haarlo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Haarlo
Speel-Crazy-88-in-Haarlo-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Haarlo-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Haarlo-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Haarlo-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Haarlo

Haarlo

Haarlo is een kerkdorp tussen Borculo en Eibergen in de Achterhoekse gemeente Berkelland in de Nederlandse provincie Gelderland.

Haarlo ligt aan de rivier de Berkel en wordt in het oosten begrensd door de buurschap Olden Eibergen, in het zuiden door Lintvelde en Dijkhoek, in het westen door Waterhoek en Borculo en in het noorden door Biel en Hoonte. Het dorp, toen nog als buurschap, wordt voor het eerst genoemd in de goederenlijst van graaf Hendrik van Dahl (graaf van Dale), heer van Diepenheim, 1188. Daarin is sprake van het huis Lusinc bij Harlo. Veel Haarlose goederen worden voor het eerst genoemd in het “liber catenatus” (het boek aan de ketting) van het Sticht Vreden, dat grootgrondbezitter was in Haarlo. Dit goederen- en inkomstenregister van het kapittel van het Sticht Vreden is aangelegd vóór 1340. Tot de Vredense goederen in Haarlo behoorden onder andere Leusink, Leusinkotte en Garverdinck. Veel inkomsten kreeg het Stift Vreden via zijn hof te Eibergen uit de goederen Geerdink, Assink, Veldink, Wolink, Kolenberg en Scholte van Haarlo of de Hof te Haarlo.[1] Deze laatste erve, later ook bekend onder de naam Memelink, is hoogstwaarschijnlijk de naamgever van deze buurschap. Deze boerderij verkreeg in 1980 landelijke bekendheid door de vondst van ruim 1100 munten uit de dertiende eeuw.[2] Een klein deel kan bezichtigd worden in het Museum de Scheper te Eibergen.[3] Een ander deel in het Stedelijk Museum Zutphen.[4]

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174