0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Heerlerbaan

Het meest gekke uitje van Heerlerbaan! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Heerlerbaan om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Heerlerbaan.

Crazy 88 Heerlerbaan

88 opdrachten in Heerlerbaan

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Heerlerbaan

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Heerlerbaan

Op zoek naar een Crazy activiteit in Heerlerbaan? Dan is Crazy 88 in Heerlerbaan mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Heerlerbaan in. Tijdens Crazy 88 in Heerlerbaan krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Heerlerbaan en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Heerlerbaan

De gekste Crazy 88 van Heerlerbaan!

Waarom Crazy 88 in Heerlerbaan?

Enige aanbieder Heerlerbaan

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Heerlerbaan met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Heerlerbaan worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Heerlerbaan

Crazy 88 is te spelen in Heerlerbaan en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Heerlerbaan worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Heerlerbaan vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Heerlerbaan-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Heerlerbaan
Heerlerbaan-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Heerlerbaan
Heerlerbaan-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Heerlerbaan
Heerlerbaan-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Heerlerbaan
Speel-Crazy-88-in-Heerlerbaan-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Heerlerbaan-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Heerlerbaan-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Heerlerbaan-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Heerlerbaan

Heerlerbaan

De Heerlerbaan (Limburgs: Heëlebaan) is een stadsdeel van de Nederlandse gemeente Heerlen. De Heerlerbaan telt 9500 inwoners (2017), en is hiermee het kleinste stadsdeel van de gemeente Heerlen. In Heerlerbaan liggen onder andere twee kerken, winkels en woongebied.
Hoewel velen denken dat de naam Heerlerbaan is genoemd naar de “weg naar Heerlen” is de oorspronkelijke naam “Heirbaan”, wat wil zeggen ‘(Romeinse) hoofdweg voor het leger’.

Het stadsdeel Heerlerbaan omvat het hele zuidelijke gedeelte van de gemeente Heerlen en wordt gevormd door de woonwijken Heerlerbaan-Centrum, Heerlerbaan-Schil, bedrijventerrein De Beitel en het buitengebied Imstenrade. Tot in de jaren twintig van de twintigste eeuw was er nog geen sprake van stedelijke ontwikkeling in dit gebied en bestond het nog voornamelijk uit landbouwgronden waartussen verspreid een aantal buurtschappen en gehuchten lagen. De bebouwing concentreerde zich toen rond de bovenloop van de Caumerbeek (Bautsch, Caumer en Rukker) en de voormalige rijksweg tussen Heerlen en Aken (Heerlerbaan (of nog eerder: Akerbaan), Locht en Valkenhuizen). Verder in het buitengebied lagen nog de kernen Beitel en Vrusschehueske. Veel van de oorspronkelijke bebouwing is nog herkenbaar in de huidige wijkstructuur. De opkomst van de mijnindustrie in de Oostelijke Mijnstreek zorgde ervoor dat het terrein tussen Bautsch, Caumer en Heerlerbaan bebouwd werd voor de huisvesting van de kompels. De eerste woningen werden opgeleverd in 1918. Tevens werden er een rooms-katholieke kerk (de Sint-Josephkerk), een jongens- en een meisjesschool en een politiebureau gevestigd. Na de Tweede Wereldoorlog groeide de wijk verder en raakte het steeds meer aaneengegroeid met de rest van Heerlen. In de jaren 1960 opende er een nieuw modern winkelcentrum en verrezen er hoge flatgebouwen aan de rand van de wijk. De meeste vooroorlogse mijnwerkerswoningen zijn eind twintigste eeuw gesloopt en vervangen door nieuwbouw.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174