0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Kedichem

Het meest gekke uitje van Kedichem! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Kedichem om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Kedichem.

Crazy 88 Kedichem

88 opdrachten in Kedichem

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Kedichem

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Kedichem

Op zoek naar een Crazy activiteit in Kedichem? Dan is Crazy 88 in Kedichem mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Kedichem in. Tijdens Crazy 88 in Kedichem krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Kedichem en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Kedichem

De gekste Crazy 88 van Kedichem!

Waarom Crazy 88 in Kedichem?

Enige aanbieder Kedichem

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Kedichem met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Kedichem worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Kedichem

Crazy 88 is te spelen in Kedichem en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Kedichem worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Kedichem vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Kedichem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kedichem
Kedichem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kedichem
Kedichem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kedichem
Kedichem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kedichem
Speel-Crazy-88-in-Kedichem-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Kedichem-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Kedichem-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Kedichem-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Kedichem

Kedichem

Kedichem (dialect: Kekum) is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt aan de rivier de Linge en werd in 1986 landelijk bekend toen hotel Cosmopolite, waarin door de Centrumpartij werd vergaderd, afbrandde na een aanval door “antifascisten”.

Kedichem is waarschijnlijk rond het jaar duizend ontstaan op een oeverwal langs de Linge. Omdat het gebied regelmatig overstroomd raakte, werd het rond 1100 bedijkt. Kedichem maakte deel uit van het Land van Arkel en was regelmatig strijdtoneel voor grensgeschillen tussen Holland en Gelre. Na 1400 werd Kedichem een schoutambacht binnen het graafschap Leerdam. In 1820 werd Kedichem een zelfstandige gemeente met naast Kedichem de kernen Oosterwijk en Achterdijk. In datzelfde jaar brak de rivierdijk opnieuw door. In 1867 werd de oude kerk afgebroken. Tegen de middeleeuwse toren werd een nieuwe kerk gebouwd. De vijf windmolens die de polder “Kedichem en Oosterwijk” tot dan hadden drooggehouden, werden in 1883 vervangen door een stoomgemaal. In 1909 werd een gemeentehuis gebouwd en in 1926 werd het stoomgemaal vervangen door een elektrisch gemaal. De veerdienst over de Linge naar de buurtschap Vogelswerf werd in 1965 opgeheven. In 1974 werd een dorpshuis gebouwd. Per 1 januari 1986 ging de gemeente Kedichem op in de gemeente Leerdam. De bevolking was via een dorpsraad vertegenwoordigd in de gemeente Leerdam.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174