0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Kwadendamme

Het meest gekke uitje van Kwadendamme! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Kwadendamme om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Kwadendamme.

Crazy 88 Kwadendamme

88 opdrachten in Kwadendamme

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Kwadendamme

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Kwadendamme

Op zoek naar een Crazy activiteit in Kwadendamme? Dan is Crazy 88 in Kwadendamme mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Kwadendamme in. Tijdens Crazy 88 in Kwadendamme krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Kwadendamme en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Kwadendamme

De gekste Crazy 88 van Kwadendamme!

Waarom Crazy 88 in Kwadendamme?

Enige aanbieder Kwadendamme

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Kwadendamme met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Kwadendamme worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Kwadendamme

Crazy 88 is te spelen in Kwadendamme en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Kwadendamme worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Kwadendamme vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Kwadendamme-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kwadendamme
Kwadendamme-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kwadendamme
Kwadendamme-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kwadendamme
Kwadendamme-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Kwadendamme
Speel-Crazy-88-in-Kwadendamme-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Kwadendamme-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Kwadendamme-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Kwadendamme-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Kwadendamme

Kwadendamme

Kwadendamme (Zeeuws: Quaedamme) is een dorp in de gemeente Borsele, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp had op 1 januari 2011 949 inwoners. Kwadendamme is gelegen in het zuidwestelijk deel van schiereiland Zuid-Beveland, de zogenaamde “Zak van Zuid-Beveland”, alwaar de omgeving voornamelijk bestaat uit kleine dorpjes, polders, dijken, welen en kreekresten.

De naam Kwadendamme refereert aan een kwade dam of dijk die de in de 14e eeuw eeuw drooggelegde Oud-Vreelandpolder moest beschermen tegen de stroomgeulen van de Zwake. Na de doorbraak van de eerste dijk werd zo’n tweehonderd meter oostwaarts een nieuwe dijk aangelegd (de huidige A. de Koningstraat), welke later eveneens is doorgebroken. Toen in 1521 het nabijgelegen dorp Oostende in de golven verdween en de bewoners werden gedwongen zich verderop te vestigen, ontstonden er langs de kwade dam tussen de Oud- en de Nieuw-Vreelandpolder en langs de weg door de Slabbecoornpolder twee gehuchten, genoemd naar de dam of weg waarlangs zij lagen: Kwadendamme en Langeweegje. Tussen de beide gehuchten in werd een nieuwe kapel gebouwd, die echter al tijdens de Tachtigjarige oorlog (1568-1648) werd verwoest. Daarna duurde het nog zo’n twee eeuwen eer één der gehuchten kon uitgroeien tot een volwaardig dorp. Dit gebeurde vanaf het jaar 1801, waarin op initiatief van hereboer en loco-burgemeester Adriaan Pover (1751-1821) in de Nieuw-Vreelandpolder te Kwadendamme een nieuwe kerk werd gebouwd. Sinds 1874 heeft het dorp ook een eigen school, thans Mgr. Heyligersschool genaamd; in 1958 werd dorpshuis De Burcht gebouwd.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174