0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Lierderholthuis

Het meest gekke uitje van Lierderholthuis! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Lierderholthuis om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Lierderholthuis.

Crazy 88 Lierderholthuis

88 opdrachten in Lierderholthuis

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Lierderholthuis

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Lierderholthuis

Op zoek naar een Crazy activiteit in Lierderholthuis? Dan is Crazy 88 in Lierderholthuis mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Lierderholthuis in. Tijdens Crazy 88 in Lierderholthuis krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Lierderholthuis en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Lierderholthuis

De gekste Crazy 88 van Lierderholthuis!

Waarom Crazy 88 in Lierderholthuis?

Enige aanbieder Lierderholthuis

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Lierderholthuis met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Lierderholthuis worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Lierderholthuis

Crazy 88 is te spelen in Lierderholthuis en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Lierderholthuis worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Lierderholthuis vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Lierderholthuis-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lierderholthuis
Lierderholthuis-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lierderholthuis
Lierderholthuis-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lierderholthuis
Lierderholthuis-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lierderholthuis
Speel-Crazy-88-in-Lierderholthuis-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Lierderholthuis-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Lierderholthuis-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Lierderholthuis-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Lierderholthuis

Lierderholthuis

Lierderholthuis (Nedersaksisch: Lierderholthuus) is een Nederlandse kleine kern in de Overijsselse gemeente Raalte, in Salland. Het telt 433 inwoners[1]
Lierderholthuis ligt in noordwestelijke richting ongeveer tien kilometer van de plaats Raalte verwijderd. Voorts ligt het ingeklemd tussen de IJssel ter linkerzijde en de spoorlijn Zwolle – Almelo ter rechterzijde. Aan de overzijde van de spoorweg bevindt zich de plaats Heino.

Lierderholthuis is gegroeid vanuit een schuurkerk op het erve Lierderholthuis. Dit erf heeft de naam aan het dorp gegeven. De naam Lierderholthuis is te begrijpen door het in stukken te knippen; ‘holt’ betekent landbezit dat iemand in een polder heeft. ‘Holthuis’ betekent dat iemand een huis op het holt heeft, dus op eigen land. Volgens Van der Linde komt de naam Lierderholthuis van de polder waarop de schuurkerk is gebouwd, namelijk de polder Lierder. ‘Lierderholthuis’ betekent vervolgens een huis op eigen land, op de polder Lierderbroek. Al in 1300 is er sprake van het erve Holthuisen op een Sallandse hoevenlijst. Later wordt het erve Lierderholthuisen ook genoemd, maar toen was het verschil tussen de twee nog niet duidelijk. Pas in 1580 wordt er melding gemaakt van het erve Lyderholthuis. Op de kadastrale kaart van 1876 staan twee percelen weiland met de naam Holthuisen. Dit zou kunnen betekenen dat het erve Holthuisen hier, tegenover boerderij Heerenbrink, vroeger stond. De naam ‘Lierderbroek’ komt via Lyrebrouck van Leerebrouck. Een broek is laag, drassig land. Leere komt van het Duitse woord voor ‘leeg’. Letterlijk komt dit neer op bemalen (het legen) laag, drassig land. Met andere woorden: een polder.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174