0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Lisse

Het meest gekke uitje van Lisse! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Lisse om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Lisse.

Crazy 88 Lisse

88 opdrachten in Lisse

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Lisse

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Lisse

Op zoek naar een Crazy activiteit in Lisse? Dan is Crazy 88 in Lisse mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Lisse in. Tijdens Crazy 88 in Lisse krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Lisse en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Lisse

De gekste Crazy 88 van Lisse!

Waarom Crazy 88 in Lisse?

Enige aanbieder Lisse

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Lisse met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Lisse worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Lisse

Crazy 88 is te spelen in Lisse en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Lisse worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Lisse vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Lisse-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lisse
Lisse-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lisse
Lisse-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lisse
Lisse-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Lisse
Speel-Crazy-88-in-Lisse-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Lisse-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Lisse-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Lisse-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Lisse

Lisse

Lisse ( uitspraak (info / uitleg)) is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 22.807 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 16,11 km² (waarvan 0,41 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen de buurtschappen genaamd De Engel en Halfweg

Lisse is een van de Hollandse plaatsen die is ontstaan op een oude strandwal en kent een lange geschiedenis. In 1998 vierde de gemeente haar 800-jarig bestaan maar is mogelijk veel ouder. Deze verjaardag was terug te voeren op een document uit 1198 waarin de naam van het dorp voor het eerst officieel wordt genoemd als Lis. Volgens naamkundigen betekent Lisse waarschijnlijk ‘palissade’ of ‘verschansing’. De naam van het dorpsplein ‘t Vierkant verwijst naar zo’n palissade. Dat moet te maken hebben met een Keltisch oppidum, dit is een vierkante schans. De Kelten bouwden hun oppida op hoog liggende plateaus of langs waterwegen. Ze dienden als opslag- en handelsplaatsen en voor het beschermen van vee. Het oudierse woord ‘liss’ komt in veel plaatsnamen in Ierland en Engeland voor in de betekenis van ‘heuvelford'[2], zoals de Engelse plaats Liss. Een andere verklaring stelt dat de plaatsnaam betekent onvaste of losse grond, vergelijkbaar in plaatsnamen als Lieshout en Liesbos.[3]

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174