0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Loenersloot

Het meest gekke uitje van Loenersloot! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Loenersloot om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Loenersloot.

Crazy 88 Loenersloot

88 opdrachten in Loenersloot

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Loenersloot

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Loenersloot

Op zoek naar een Crazy activiteit in Loenersloot? Dan is Crazy 88 in Loenersloot mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Loenersloot in. Tijdens Crazy 88 in Loenersloot krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Loenersloot en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Loenersloot

De gekste Crazy 88 van Loenersloot!

Waarom Crazy 88 in Loenersloot?

Enige aanbieder Loenersloot

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Loenersloot met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Loenersloot worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Loenersloot

Crazy 88 is te spelen in Loenersloot en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Loenersloot worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Loenersloot vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Loenersloot-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Loenersloot
Loenersloot-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Loenersloot
Loenersloot-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Loenersloot
Loenersloot-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Loenersloot
Speel-Crazy-88-in-Loenersloot-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Loenersloot-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Loenersloot-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Loenersloot-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Loenersloot

Loenersloot

Loenersloot is een klein dorp in de gemeente Stichtse Vecht, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp telde in 2011 ongeveer 490 inwoners.[1]

Het Loenersloot werd in het verleden ook wel Loendersloot genoemd. Waarschijnlijk is het ook het Lonoralaca, dat in de tweede helft van de vroege middeleeuwen vermeld wordt op een goederenlijst van de Utrechtse bisschop.[2]. Er stond een kapel van de Heren van Amstel. Na de reformatie in 1580 viel het dorp kerkelijk onder Loenen. Het gerecht Loenersloot lag op de rechter oever van de Angstel en op de linker oever viel alleen het kasteel onder het gerecht. De heren van Loenersloot verwierven ook de heerlijke rechten in Oukoop en een deel van Ter Aa. De drie gerechten versmolten in de loop der eeuwen tot een gerecht Loenersloot-Oukoop-Ter Aa. In 1798 worden de delen gescheiden: Loenersloot en Oukoop worden samen gevoegd met Abcoude-Baambrugge en Loenersloots Ter Aa wordt herenigd met de tot dan zelfstandige heerlijkheid Ter Aa. In 1801 wordt de oude situatie hersteld. Per 1 januari 1812 wordt Loenersloot-Oukoop-Ter Aa met nog een aantal gerechten samengevoegd tot de gemeente Loenen. Op 1 januari 1818 wordt Loenersloot-Oukoop-Ter Aa weer zelfstandig onder de naam Loenersloot. De gemeente bestaat dan nog steeds uit drie gebieden, die onderling niet verbonden zijn. Omdat deze situatie als ongewenst wordt gezien, vinden er in 1828 grenscorrecties plaats. Met de gemeente Ruwiel vind een ruil plaats in Ter Aa en met de gemeente Loenen vindt een ruil plaats in het noorden van de gemeente, waarbij het oostelijk deel van Loenersloot aan Loenen komt. Op 1 april 1964 gaat de gemeente op in Loenen. Op 1 januari 2011 komt Loenen en dus ook Loersloot bij de nieuwe gemeente Stichtse Vecht.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174