0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Niehove

Het meest gekke uitje van Niehove! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Niehove om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Niehove.

Crazy 88 Niehove

88 opdrachten in Niehove

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Niehove

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Niehove

Op zoek naar een Crazy activiteit in Niehove? Dan is Crazy 88 in Niehove mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Niehove in. Tijdens Crazy 88 in Niehove krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Niehove en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Niehove

De gekste Crazy 88 van Niehove!

Waarom Crazy 88 in Niehove?

Enige aanbieder Niehove

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Niehove met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Niehove worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Niehove

Crazy 88 is te spelen in Niehove en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Niehove worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Niehove vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Niehove-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Niehove
Niehove-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Niehove
Niehove-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Niehove
Niehove-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Niehove
Speel-Crazy-88-in-Niehove-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Niehove-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Niehove-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Niehove-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Niehove

Niehove

Niehove (Gronings: Nijhoof) is een wierdedorp in de Nederlandse provincie Groningen, in de gemeente Westerkwartier met 289 inwoners (1 januari 2011). Het gehele dorp is beschermd dorpsgezicht. Het dorp was onder de naam Suxwort of Suxwerd (“Zuidwierde”) de hoofdplaats van het voormalige waddeneiland Humsterland. De oude radiaire wierdestructuur is nog goed te zien: midden op de wierde staat een kerk uit de 13e eeuw. Daaromheen zijn in twee cirkels de huizen van het dorp gebouwd, met de achterkant naar de velden gekeerd. Het kerkhof was tot 1830 van de straat gescheiden door een cirkelvormige gracht, die diende om de geesten op het kerkhof te houden. Vanaf de wierde lopen smalle paden (de zogenaamde kerkenpaden) naar de ringweg beneden.

De wierde van Niehove wordt al zo’n 2200 jaar onafgebroken bewoond. Nadat rond 800 de Lauwerszee was ontstaan, kwam Niehove (toen nog Suxwort) op een eiland te liggen, Humsterland. Zo’n 400 jaar later nam het aantal stormvloeden toe, waarna er een ringdijk rond Humsterland werd gelegd. Hierdoor werd het eilandkarakter van Humsterland nog versterkt. Pas vanaf 1500 werd het Humsterland door dijken met het vasteland verbonden, waarna Cisterziënzer monniken uit Aduard grote delen rond het eiland inpolderden. Het Humsterland kwam hierdoor aan het vasteland te liggen. Tegenwoordig ligt Niehove midden op het vasteland van Groningen.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174