0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Nootdorp

Het meest gekke uitje van Nootdorp! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Nootdorp om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Nootdorp.

Crazy 88 Nootdorp

88 opdrachten in Nootdorp

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Nootdorp

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Nootdorp

Op zoek naar een Crazy activiteit in Nootdorp? Dan is Crazy 88 in Nootdorp mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Nootdorp in. Tijdens Crazy 88 in Nootdorp krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Nootdorp en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Nootdorp

De gekste Crazy 88 van Nootdorp!

Waarom Crazy 88 in Nootdorp?

Enige aanbieder Nootdorp

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Nootdorp met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Nootdorp worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Nootdorp

Crazy 88 is te spelen in Nootdorp en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Nootdorp worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Nootdorp vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Nootdorp-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Nootdorp
Nootdorp-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Nootdorp
Nootdorp-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Nootdorp
Nootdorp-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Nootdorp
Speel-Crazy-88-in-Nootdorp-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Nootdorp-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Nootdorp-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Nootdorp-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Nootdorp

Nootdorp

Nootdorp is een dorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het ligt vlak bij Den Haag, Pijnacker en Delft. Nootdorp was tot 1 januari 2002 een zelfstandige gemeente. Om financiële redenen en om annexatie door Den Haag, dan wel Delft, voor te zijn, fuseerde Nootdorp met Pijnacker. Het grootste deel van de Vinex-locatie Ypenburg was oorspronkelijk Nootdorps grondgebied. Dit ging in het jaar 2002 gedeeltelijk over naar de gemeente Den Haag.

De eerste keer dat we een vermelding vinden van Nootdorp is in 1281, wanneer men spreekt over de Noitdorper wech (=veilige weg, tussen het afgegraven veenland). Vermoedelijk is die Nootdorperweg dezelfde als de huidige Veenweg. In het veenrijke gebied, werd aan weerszijden van de Noitdorper wech turf gestoken, die vooral bestemd was voor Die Hage, maar ook voor Delft en de abdij van Loosduinen. In 1303 wordt de eerste priester aangesteld voor de bewoners aan de Noitdorper wech, die dan korter wordt aangeduid als Noetdorp. Het kerkdorp bestond bestuurlijk geruime tijd uit de twee heerlijkheden: Nieuwveen en Hoogeveen. Eerst in 1724 is er sprake van de heerlijkheid Nootdorp, die toen aan “‘s graven boezem werd onttrokken”. De heerlijkheid Nootdorp bestond toen naast die van Hoogeveen en Nieuwveen. Kerkelijk vormden zij gedrieën wel één parochie. (De Graaf van) Den Haag was vanaf het begin ook heer van Nieuwveen. De meeste turf was bestemd voor de bewoners van Het Binnenhof. Tot ver in de 18de eeuw is Nootdorp een boerendorp gebleven. Halverwege de 18de eeuw had het zo’n 300 inwoners. Honderd jaar later was dat aantal verdubbeld. Het bevolkingsregister van 1870 telt 707 inwoners, waarvan 350 mannen en 357 vrouwen. Wat godsdienst betreft zijn er 373 katholieken en evenveel protestanten, waaronder 331 Nederlands-hervormden.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174