0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Ooike

Het meest gekke uitje van Ooike! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Ooike om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Ooike.

Crazy 88 Ooike

88 opdrachten in Ooike

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Ooike

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Ooike

Op zoek naar een Crazy activiteit in Ooike? Dan is Crazy 88 in Ooike mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Ooike in. Tijdens Crazy 88 in Ooike krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Ooike en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Ooike

De gekste Crazy 88 van Ooike!

Waarom Crazy 88 in Ooike?

Enige aanbieder Ooike

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Ooike met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Ooike worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Ooike

Crazy 88 is te spelen in Ooike en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Ooike worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Ooike vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Ooike-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ooike
Ooike-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ooike
Ooike-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ooike
Ooike-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ooike
Speel-Crazy-88-in-Ooike-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Ooike-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Ooike-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Ooike-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Ooike

Ooike

Ooike is een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Wortegem-Petegem. Het dorp ligt aan de rand van de Vlaamse Ardennen.

Volgens Antonius Sanderus wordt in de Salische wet reeds de melding gemaakt van Edycke. Deze plaatsnaam eindigend op ycke duidt op een Keltische oorsprong. Volgens Carnoy O.N.C.B., deel 2 blz.514 schrijft men in 964 de naam Hoica. Hoica is Volkslatijn en zou “kleine weide” betekenen.
De vermelding Hoika dateert omstreeks 967 volgens het jaarboek van de Sint-Pietersabdij te Gent. Toch blijkt uit een vondst van een gulden medaille van de Romeinse keizer Vespasianus en evenals uit oude wegtracés dat er nog een oudere bewoning is geweest in de laat-Romeinse tijd. Volgende namen van deze gemeente werden achtereenvolgens teruggevonden: Odika omstreeks 1038; Odecke omstreeks 1175; in een keure van 1232 de naam Uka ;in het renteboek van het hospitaal te Oudenaarde van het jaar 1272 de naam Odeke; in 1450 de naam Oedeke; in 1455 Oycke in de stadsrekeningen, 171 recto, van Oudenaarde; in 1485 Hoeyke volgens het dagboek van oppervoogden te Oudenaarde; in 1612 de naam Oyke in de beschrijvinghe van alle Nederlanden, Amsterdam; volgens de gemeentezegels omstreeks 1796 tot en met 1917 de naam Oycke; volgens de gemeentezegel van 1918 de naam Ooike; volgens de gemeentezegels van 1919 tot en met 1940 terug de naam Oycke; vanaf 1941 tot heden de naam Ooike.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174