0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Oud Sabbinge

Het meest gekke uitje van Oud Sabbinge! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Oud Sabbinge om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Oud Sabbinge.

Crazy 88 Oud Sabbinge

88 opdrachten in Oud Sabbinge

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Oud Sabbinge

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Oud Sabbinge

Op zoek naar een Crazy activiteit in Oud Sabbinge? Dan is Crazy 88 in Oud Sabbinge mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Oud Sabbinge in. Tijdens Crazy 88 in Oud Sabbinge krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Oud Sabbinge en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Oud Sabbinge

De gekste Crazy 88 van Oud Sabbinge!

Waarom Crazy 88 in Oud Sabbinge?

Enige aanbieder Oud Sabbinge

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Oud Sabbinge met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Oud Sabbinge worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Oud Sabbinge

Crazy 88 is te spelen in Oud Sabbinge en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Oud Sabbinge worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Oud Sabbinge vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Oud Sabbinge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oud Sabbinge
Oud Sabbinge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oud Sabbinge
Oud Sabbinge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oud Sabbinge
Oud Sabbinge-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oud Sabbinge
Speel-Crazy-88-in-Oud Sabbinge-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Oud Sabbinge-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Oud Sabbinge-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Oud Sabbinge-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Oud Sabbinge

Oud Sabbinge

Oud-Sabbinge is een dorp in de gemeente Goes, in de Nederlandse provincie Zeeland. Oud-Sabbinge heeft 231 inwoners (2010).

De naam Sabbinge werd voor het eerst genoemd in 1206 of 1208 (de datum is slecht leesbaar) in een oorkonde waarin Egidius van Sabbinge als getuige wordt opgevoerd.[1] De heren van Sabbinge bewoonden een kasteel waarvan de resten tot het midden van de vorige eeuw in het gehucht stonden. In de jaren zestig is dit kasteel grondig gerestaureerd. De Oud-Sabbingepolder is het enige deel van het voormalige eiland Wolphaartsdijk dat sinds de eerste bewoning (omstreeks het jaar 1000) permanent bewoond is geweest. Alle andere delen van het eiland zijn op enig moment door watersnood onbewoonbaar geworden. Aangenomen wordt dat de eerste bewoners uit het destijds overbevolkte Vlaanderen kwamen. De dorpen Hongersdijk en Westkerke zijn bij middeleeuwse vloeden geheel in zee verdwenen. Sabbinge was lange tijd het voornaamste dorp op het eiland. De namen van twee andere dorpen (Oostkerke en Westkerke) onderstrepen dit. De omvang van de opgemetselde funderingen van de voormalige kerk getuigt nog steeds van het belang van de kerk van Oud-Sabbinge: het was de moederkerk van het eiland. In 1572 hebben Geuzen de kerk verwoest. Zij wilden hiermee voorkomen dat de Spanjaarden (die Goes hadden bezet) ook het eiland Wolphaartsdijk in handen zouden krijgen. De voornaamste bewoners van Sabbinge en de geestelijken werden gemolesteerd en verjaagd. Met het in onbruik raken van de kerk voor kerkdiensten veranderde Oud-Sabbinge in 1572 van dorp in een gehucht.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174