0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Riga

Het meest gekke uitje van Riga! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Riga om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Riga.

Crazy 88 Riga

88 opdrachten in Riga

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Riga

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Riga

Op zoek naar een Crazy activiteit in Riga? Dan is Crazy 88 in Riga mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Riga in. Tijdens Crazy 88 in Riga krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Riga en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Riga

De gekste Crazy 88 van Riga!

Waarom Crazy 88 in Riga?

Enige aanbieder Riga

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Riga met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Riga worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Riga

Crazy 88 is te spelen in Riga en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Riga worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Riga vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Riga-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Riga
Riga-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Riga
Riga-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Riga
Riga-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Riga
Speel-Crazy-88-in-Riga-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Riga-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Riga-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Riga-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Riga

Riga

Riga (Lets: Rīga) is de hoofdstad van Letland en met circa 640.000 inwoners[1] de grootste stad van het land en van de Baltische landen. De stad ligt aan weerszijden van de Westelijke Dvina (Lets: Daugava), dicht bij de monding in de Golf van Riga (Oostzee), en beslaat 307,17 km². Het is het politieke, economische en culturele centrum van Letland. In Riga bevinden zich de kantoren van de Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC) van de Europese Unie. De stad wordt bediend door Riga International Airport en beschikt over een bus- en tramnet.

Riga werd gesticht in 1201 en is een voormalige Hanzestad. Het historisch centrum van Riga staat op de Unesco-Werelderfgoedlijst, onder andere dankzij de pittoreske oude binnenstad (ook wel bekend als Vecrīga) met haar kronkelende straten, middeleeuwse kerken, waarvan de torenspitsen de skyline domineren, en gildehallen. Het werelderfgoed omvat ook Riga’s houten architectuur uit de 19e eeuw en haar art-nouveau-architectuur uit de late 19e en vroege 20e eeuw. Riga zou de beste verzameling art-nouveaugebouwen hebben in Europa.[2] De mooiste voorbeelden van de art nouveau in Riga zijn te vinden in de Nieuwe Stad. Oude en Nieuwe stad worden van elkaar gescheiden door parken met een kronkelend kanaal, dat vroeger een slotgracht was langs de stadsmuur. De Vrijheidsboulevard (Brīvības bulvāris), waarop het Vrijheidsmonument staat, loopt als een as door de stad.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174