0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Ruigoord

Het meest gekke uitje van Ruigoord! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Ruigoord om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Ruigoord.

Crazy 88 Ruigoord

88 opdrachten in Ruigoord

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Ruigoord

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Ruigoord

Op zoek naar een Crazy activiteit in Ruigoord? Dan is Crazy 88 in Ruigoord mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Ruigoord in. Tijdens Crazy 88 in Ruigoord krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Ruigoord en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Ruigoord

De gekste Crazy 88 van Ruigoord!

Waarom Crazy 88 in Ruigoord?

Enige aanbieder Ruigoord

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Ruigoord met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Ruigoord worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Ruigoord

Crazy 88 is te spelen in Ruigoord en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Ruigoord worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Ruigoord vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Ruigoord-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ruigoord
Ruigoord-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ruigoord
Ruigoord-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ruigoord
Ruigoord-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ruigoord
Speel-Crazy-88-in-Ruigoord-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Ruigoord-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Ruigoord-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Ruigoord-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Ruigoord

Ruigoord

Ruigoord is een voormalig eiland en een dorp met diezelfde naam in de Houtrakpolder in de gemeente Amsterdam, in de provincie Noord-Holland. Het dorp werd gekraakt op 24 juli 1973.[1] Inmiddels staat het bekend als kunstenaarskolonie nabij Amsterdam omdat leegstaande woningen in de jaren zeventig in gebruik werden genomen door kunstenaars. Tegenwoordig zijn er ateliers gevestigd en worden er culturele activiteiten georganiseerd in het voormalige kerkgebouw.

Uit gevonden potscherven weet men dat de plaats waar nu Ruigoord ligt al in de 11e eeuw bewoond was. In de eeuwen daarna groeide het IJ doordat het veen afkalfde bij stormen en watervloeden; het eiland bleef in de 16e eeuw achter omdat daar een oude oeverwal lag.[2] Na verloop van tijd werd het een echt eiland, gelegen in het Houtrak. Het werd toen ‘t Ruyghe Oort genoemd. Op een kaart uit 1849 wordt ook de naam Kooijen eiland genoemd. In de 17e eeuw wordt het eiland door de twaalf landeigenaren overgedragen aan het Hoogheemraadschap Rijnland. In 1835 werd er voor het eerst een huis gebouwd. Toen het Houtrak in 1873 bij de aanleg van het Noordzeekanaal werd ingepolderd, verloor Ruigoord de status van eiland. Er verrees een dorp voor een honderdtal mensen uit Zeeland en West-Friesland die werden ingeschakeld als landarbeider in de nieuwe polder. Er kwam een café, en in 1892 werd er een rooms-katholiek kerkje gebouwd, de Sint-Gertrudiskerk. Bestuurlijk viel Ruigoord onder de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. In dit gebied lagen naast Ruigoord nog twee eilanden die onderdeel werden van de polder, namelijk De Horn en Jan Rebellenwaard.[3]

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174