0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Schin op Geul

Het meest gekke uitje van Schin op Geul! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Schin op Geul om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Schin op Geul.

Crazy 88 Schin op Geul

88 opdrachten in Schin op Geul

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Schin op Geul

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Schin op Geul

Op zoek naar een Crazy activiteit in Schin op Geul? Dan is Crazy 88 in Schin op Geul mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Schin op Geul in. Tijdens Crazy 88 in Schin op Geul krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Schin op Geul en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Schin op Geul

De gekste Crazy 88 van Schin op Geul!

Waarom Crazy 88 in Schin op Geul?

Enige aanbieder Schin op Geul

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Schin op Geul met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Schin op Geul worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Schin op Geul

Crazy 88 is te spelen in Schin op Geul en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Schin op Geul worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Schin op Geul vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Schin op Geul-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Schin op Geul
Schin op Geul-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Schin op Geul
Schin op Geul-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Schin op Geul
Schin op Geul-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Schin op Geul
Speel-Crazy-88-in-Schin op Geul-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Schin op Geul-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Schin op Geul-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Schin op Geul-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Schin op Geul

Schin op Geul

Schin op Geul (Limburgs: Sjin) is een kerkdorp in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Tot Schin op Geul behoren ook de buurtschappen en gehuchten Engwegen, Keutenberg, Walem, Schoonbron en Strucht. Het grondgebied van Schin op Geul is 691 hectare groot en telt ongeveer 1700 inwoners. Het dorp is een bekend vakantieoord. Er zijn hotels, campings en een bungalowpark.

Schin op Geul wordt voor het eerst vermeld in de jaren 847 en 968 in schenkingsoorkonden ten gunste van de abdij van St.Remigius te Reims en haar proostdij te Meerssen[1]. Schin op Geul is daarmee de eerste met name genoemde plek in de huidige gemeente Valkenburg. Een andere geschreven vermelding van het dorp dateert uit 1145: in een gunstbrief beschrijft Paus Eugenius III de eigendommen van de monniken van Reims. Daarbij wordt ook de kerk van Schin genoemd. Schin op Geul was onderdeel van het Land van Valkenburg en viel, met uitzondering van de jaren 1557-1593, onder de schepenbank Klimmen. Na afloop van de Tachtigjarige Oorlog, bij de verdeling van het Land van Valkenburg met het Partagetraktaat in 1661 viel Schin op Geul aan het Rijk van de Spaanse Habsburgers, vanaf 1715 aan de Oostenrijkers. Bij het verdrag van Fontainebleau in 1785 werd het gebied overgedragen aan de Republiek der Nederlanden. Vanaf de Franse tijd tot 1940 was Schin op Geul een zelfstandige gemeente, nadien werd het dorp een deel van de gemeente Valkenburg-Houthem. In de jaren zestig van de twintigste eeuw gaf de cabaretier Wim Sonneveld Schin op Geul nationale bekendheid met zijn typetje “Frater Venantius uit Schin op Geul”. De heemkundige vereniging van het dorp heeft een lokale kunstenares een bronzen standbeeld van de zingende frater laten maken, dat in het plantsoen staat langs de Breeweg.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174