0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Susteren

Het meest gekke uitje van Susteren! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Susteren om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Susteren.

Crazy 88 Susteren

88 opdrachten in Susteren

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Susteren

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Susteren

Op zoek naar een Crazy activiteit in Susteren? Dan is Crazy 88 in Susteren mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Susteren in. Tijdens Crazy 88 in Susteren krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Susteren en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Susteren

De gekste Crazy 88 van Susteren!

Waarom Crazy 88 in Susteren?

Enige aanbieder Susteren

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Susteren met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Susteren worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Susteren

Crazy 88 is te spelen in Susteren en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Susteren worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Susteren vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Susteren-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Susteren
Susteren-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Susteren
Susteren-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Susteren
Susteren-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Susteren
Speel-Crazy-88-in-Susteren-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Susteren-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Susteren-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Susteren-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Susteren

Susteren

Susteren (Limburgs: Zöstere) is een stad in de gemeente Echt-Susteren, provincie Limburg (Nederland). De stad telt op 1 januari 2011 7.419 inwoners[1] en heeft een oppervlakte van ongeveer 28,34 km² en ligt tevens in het gebied waar Nederland het smalst is.

De oudste archeologische vondsten in Susteren dateren uit de prehistorie. Zo is gebleken dat in de wijk “In de Mehre” een nederzetting uit de IJzertijd moet zijn geweest. Die werd mogelijk voorafgegaan door bewoning tijdens de Bronstijd. Uit de Romeinse periode (na het begin van de jaartelling) zijn in Susteren en omgeving diverse vondsten gedaan. In de jaren vijftig van de 20e eeuw is aan de noordzijde van de middeleeuwse kern van Susteren een Romeins grafveld gevonden. Een nederzetting uit de overgang van de Laat-Romeinse tijd naar de Vroege Middeleeuwen is opgegraven bij het ten westen van Susteren gelegen Holtum. Ook bij de opgraving van de middeleeuwse abdij in 1991-1993 zijn vondsten uit de IJzertijd en Romeinse tijd gedaan. Het gaat vooral om aardewerkscherven die gevonden zijn in de beek, die langs de abdij stroomde. Mogelijk gaat het in de achtste eeuw door Pepijn aan Willibrord geschonken landgoed terug tot een Romeinse villa. Sporen van de gebouwen van een villa zijn echter niet gevonden. Bij de opgraving zijn resten van de abdij gevonden in de vorm van sporen van houten gebouwen (8e/10e eeuw), funderingen van stenen gebouwen (11e/ 19e eeuw), waterputten, beerputten, ovens en ruim 100 begravingen(8e/11e eeuw). Het klooster lag aan de noordzijde van de Amelbergakerk, welke net als het klooster eerst aan Salvator was gewijd. Het oudste klooster is qua plattegrond verwant aan 7e- en 8e-eeuwse kloosters uit Northumbrië (Jarrow, Monkwearmouth), het gebied waar Willibrord vandaan kwam. Het Salvatorpatrocinium wordt ook door een door Willibrord gestichte kerk in Utrecht gedragen.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174