0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Tinte

Het meest gekke uitje van Tinte! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Tinte om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Tinte.

Crazy 88 Tinte

88 opdrachten in Tinte

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Tinte

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Tinte

Op zoek naar een Crazy activiteit in Tinte? Dan is Crazy 88 in Tinte mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Tinte in. Tijdens Crazy 88 in Tinte krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Tinte en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Tinte

De gekste Crazy 88 van Tinte!

Waarom Crazy 88 in Tinte?

Enige aanbieder Tinte

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Tinte met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Tinte worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Tinte

Crazy 88 is te spelen in Tinte en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Tinte worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Tinte vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Tinte-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Tinte
Tinte-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Tinte
Tinte-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Tinte
Tinte-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Tinte
Speel-Crazy-88-in-Tinte-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Tinte-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Tinte-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Tinte-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Tinte

Tinte

Tinte is een dorpje in de Nederlandse gemeente Westvoorne en is gelegen op het eiland Voorne-Putten in de provincie Zuid-Holland. Het is gelegen in de polder te midden van de drie grotere plaatsen Brielle, Rockanje en Oostvoorne. Het inwonertal bedraagt circa 537 (2011).

Tinte werd in 1589 voor het eerst vermeld. Het maakte tot 1812 deel uit van het ambacht Rugge en daarna tot 1980 van de nu voormalige gemeente Oostvoorne. Men schreef de naam in de 16e eeuw als Tente. In de 17e eeuw beschikte het dorp over een smederij, een kroeg en een schoolhuis. Van oudsher was de meekrapteelt er belangrijk, waarschijnlijk heeft het plaatsje er zijn ontstaan aan te danken. De wortels van de meekrap bevatten een rode kleurstof die werd gebruikt voor het roodverven van textiel en lederwaren. In 1639 wordt er al melding gemaakt van de aanwezigheid van een meekrapstoof. De naam Tinte zou zijn afgeleid van de Latijnse naam voor meekrap: Rubia tinctorum. In die tijd bestond het dorp uit een klein aantal boerderijen met wat arbeidershuisjes. Door de bouw van woninkjes voor arbeiders die werkzaam waren in de meekrapteelt ontstond een zekere dorpskern. Eind 18e eeuw vestigden zich ook meer kleine middenstanders die producten leverden aan de boerenbedrijven. Toen in de 19e eeuw zich ook timmerlieden, metselaars en schilders in Tinte vestigden was een echte dorpsgemeenschap ontstaan.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174