0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Varsseveld

Het meest gekke uitje van Varsseveld! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Varsseveld om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Varsseveld.

Crazy 88 Varsseveld

88 opdrachten in Varsseveld

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Varsseveld

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Varsseveld

Op zoek naar een Crazy activiteit in Varsseveld? Dan is Crazy 88 in Varsseveld mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Varsseveld in. Tijdens Crazy 88 in Varsseveld krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Varsseveld en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Varsseveld

De gekste Crazy 88 van Varsseveld!

Waarom Crazy 88 in Varsseveld?

Enige aanbieder Varsseveld

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Varsseveld met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Varsseveld worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Varsseveld

Crazy 88 is te spelen in Varsseveld en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Varsseveld worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Varsseveld vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Varsseveld-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Varsseveld
Varsseveld-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Varsseveld
Varsseveld-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Varsseveld
Varsseveld-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Varsseveld
Speel-Crazy-88-in-Varsseveld-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Varsseveld-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Varsseveld-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Varsseveld-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Varsseveld

Varsseveld

Varsseveld is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland, met over 9000 inwoners. De naam Wazovelde, de oude naam van Varsseveld, is voor het eerst genoemd in een akte uit 823. De gemeente Varsseveld ontstond op 1 januari 1812 door de splitsing van de gemeente Wisch in de gemeenten Terborg en Varsseveld. Op 1 januari 1818 werd de oude situatie hersteld.

Waarschijnlijk was Varsseveld al veel eerder bewoond. In de Vennebulten (dicht bij Varsseveld) zijn al vondsten gedaan van de rendierjagers. Later leefden in de omgeving van Varsseveld de Chamaven, die contact onderhielden met het Romeinse Rijk, in de vorm van o.a. handel en het leveren van soldaten. Er is een munt van Antoninus Pius (138-161) gevonden. Er liep ook een grote Hessenweg langs De Vennebulten en het Zwarte Veen. Deze weg was erg onveilig vanwege rovers. Rond 1110 vestigde een zoon van Godschalk I van Loon Godschalk van Varsseveld zich in een versterkt huis te Varsseveld dat toen in het Graafschap Lohn lag. (In 2009 werden bij een archeologische opgraving in het centrum sporen van de bijbehorende gracht gevonden.[1]) In 1234 verliet deze adellijke familie Varsseveld weer toen het goed tegen goederen van klooster Betlehem werd geruild. Op 14 september 1723 brak in Varsseveld een brand uit, waarbij geen enkel huis gespaard bleef.[2] Door een sterke wind werden in twee uren tijd de kerk, 54 huizen en zes schuren in de as gelegd. De schade bedroeg 65.000 gulden, uitgezonderd de kerk. Door een landelijke collecte werd succesvol geld voor herstel ingezameld.[3]

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174