0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Warfhuizen

Het meest gekke uitje van Warfhuizen! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Warfhuizen om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Warfhuizen.

Crazy 88 Warfhuizen

88 opdrachten in Warfhuizen

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Warfhuizen

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Warfhuizen

Op zoek naar een Crazy activiteit in Warfhuizen? Dan is Crazy 88 in Warfhuizen mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Warfhuizen in. Tijdens Crazy 88 in Warfhuizen krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Warfhuizen en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Warfhuizen

De gekste Crazy 88 van Warfhuizen!

Waarom Crazy 88 in Warfhuizen?

Enige aanbieder Warfhuizen

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Warfhuizen met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Warfhuizen worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Warfhuizen

Crazy 88 is te spelen in Warfhuizen en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Warfhuizen worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Warfhuizen vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Warfhuizen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warfhuizen
Warfhuizen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warfhuizen
Warfhuizen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warfhuizen
Warfhuizen-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warfhuizen
Speel-Crazy-88-in-Warfhuizen-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Warfhuizen-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Warfhuizen-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Warfhuizen-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Warfhuizen

Warfhuizen

Warfhuizen (Gronings: Waarfhoezen) is een dorp in de gemeente Het Hogeland in het noorden van de Nederlandse provincie Groningen. Het dorp telde in 2016 volgens het CBS 205 inwoners.[1] Warfhuizen ligt in de landstreek de Marne, tussen 1990 en 2018 ook de naam van de gemeente. Daarvoor behoorde Warfhuizen tot de gemeente Leens. Sinds 2003 heeft Warfhuizen bekendheid gekregen als rooms-katholieke bedevaartplaats.

Warfhuizen bestaat uit twee kernen op twee wierden die onderdeel vormen van de oude kwelderrug die van Warfhuizen via Zuurdijk en Ewer naar Panser liep. De wierden werden ergens in de middeleeuwen (voor 700) aangelegd aan weerszijden van een kreek die afwaterde op de monding van de Hunze en later werd vergraven tot het Warfhuisterloopdiep, die het Mensingeweersterloopdiep en de Kromme Raken verbindt met het Hunsingokanaal als oude trekvaart tussen Ulrum en Groningen. Op Werfhusen (van werf; “kunstmatige heuvel op de klei” en huizen; “huizen op de wierde”), de noordelijke en grootste, bevat de oude kerk (het huidige Mariaheiligdom en de kluis) en de eigenlijke dorpskern. De kleinere en zuidelijke heet Burum (van ‘bûr’; “buurman”, “landman”; “buurtgenoten”) en ademt als buurtschap nog steeds de sfeer van vroeger tijden uit. In 1398 komt het dorp voor het eerst voor in de annalen. Op 26 maart 1584 (niet toevallig het feest van de patroonheilige van het dorp) werd het in brand gestoken door boze Friezen uit wraak voor het feit dat Verdugo van hieruit een strooptocht naar Friesland ondernam.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174