0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Warschau

Het meest gekke uitje van Warschau! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Warschau om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Warschau.

Crazy 88 Warschau

88 opdrachten in Warschau

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Warschau

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Warschau

Op zoek naar een Crazy activiteit in Warschau? Dan is Crazy 88 in Warschau mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Warschau in. Tijdens Crazy 88 in Warschau krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Warschau en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Warschau

De gekste Crazy 88 van Warschau!

Waarom Crazy 88 in Warschau?

Enige aanbieder Warschau

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Warschau met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Warschau worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Warschau

Crazy 88 is te spelen in Warschau en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Warschau worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Warschau vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Warschau-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warschau
Warschau-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warschau
Warschau-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warschau
Warschau-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Warschau
Speel-Crazy-88-in-Warschau-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Warschau-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Warschau-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Warschau-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Warschau

Warschau

Warschau (Pools: Warszawa) is de hoofdstad van Polen en met ongeveer 1.753.977 inwoners (2017) tevens de grootste stad van het land. De stad ligt in het historische landsdeel Mazovië aan de Wisła, waarbij het centrum op de linkeroever ligt en het stadsdeel Praga op de rechter. De agglomeratie telt ongeveer 2.879.000 inwoners (2005) en is na die van Katowice de grootste van het land. Het is ook de hoofdstad van het woiwodschap Mazovië.

Warschau is niet de oudste stad van Polen, maar is wel een oude stad. Volgens een legende stamt de naam Warszawa af van twee geliefden, de visser Wars en het meisje Sawa, die de stad zouden hebben gesticht. Een andere variant op deze legende spreekt van twee broers. De eerste vermelding dateert van 1241. Aanvankelijk was het de hoofdstad van het vorstendom Mazovië, maar in 1596 verplaatste de Poolse koning zijn residentie van Kraków naar het centralere Warschau. Tijdens de Poolse delingen (1795-1918) maakte Warschau deel uit van het Russische rijk, enkele gebouwen herinneren nog aan die tijd. 7 november 1815 werd Alexander I van Rusland in Warschau verwelkomd als de nieuwe koning van Polen. Tijdens de Pools-Russische Oorlog (1919-1921) werd het Rode Leger tot staan gebracht voor de poorten van Warschau en tot de terugtocht gedwongen door het Poolse leger (met hulp van Franse adviseurs). Dit ging de geschiedenis in als het “Wonder aan de Weichsel” omdat de rest van Europa behoed zou zijn voor het bolsjewisme.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174