0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in West-Souburg

Het meest gekke uitje van West-Souburg! 88 te gekke en hillarische opdrachten in West-Souburg om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in West-Souburg.

Crazy 88 West-Souburg

88 opdrachten in West-Souburg

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in West-Souburg

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten West-Souburg

Op zoek naar een Crazy activiteit in West-Souburg? Dan is Crazy 88 in West-Souburg mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie West-Souburg in. Tijdens Crazy 88 in West-Souburg krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in West-Souburg en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in West-Souburg

De gekste Crazy 88 van West-Souburg!

Waarom Crazy 88 in West-Souburg?

Enige aanbieder West-Souburg

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in West-Souburg met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in West-Souburg worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in West-Souburg

Crazy 88 is te spelen in West-Souburg en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in West-Souburg worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in West-Souburg vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

West-Souburg-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-West-Souburg
West-Souburg-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-West-Souburg
West-Souburg-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-West-Souburg
West-Souburg-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-West-Souburg
Speel-Crazy-88-in-West-Souburg-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-West-Souburg-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-West-Souburg-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-West-Souburg-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in West-Souburg

West-Souburg

West-Souburg (Zeeuws: Wêst-Soeburg) is een dorp in de gemeente Vlissingen, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp wordt volledig omgeven door wijken van de stad Vlissingen. Als aparte dorpsgemeenschap staat West-Souburg steeds meer onder druk. Het wordt van Oost-Souburg gescheiden door het Kanaal door Walcheren. Per 1 oktober 2007 telde West-Souburg 1821 inwoners.[1] Het dorp maakt administratief gezien deel uit van de wijk Groot-Lammerenburg en bestaat uit de buurten West-Souburg (dorpskom), Vrijburg (Nieuwe Vlissingseweg en achterliggende nieuwbouw) en het buitengebied.
Het gehucht Nieuw Abeele, dat zich uitstrekt van de kruising Stromenweg/Nieuwe Vlissingseweg in het noorden en in het zuiden aansluit op West-Souburg, maakte ook deel uit van de voormalige gemeente Oost- en West-Souburg. Eind 1941 zou het toegevoegd worden aan de gemeente Middelburg. De Duitse bezetter besloot uiteindelijk Nieuw-Abeele bij Oost- en West-Souburg te laten. Sinds de gemeentelijke herindeling van 1966 ligt het wel op grondgebied van de gemeente Middelburg.

Hoewel de oorsprong van Souburg in het oosten ligt, was West-Souburg lange tijd de belangrijkste kern van de twee Souburgen. In de eerste helft van de 11e eeuw werd de parochiekerk van West-Souburg gebouwd. Deze kerk wordt voor het eerst in de geschreven bronnen genoemd in het jaar 1167. De kerk van West-Souburg was één van de vijf moederkerken op Walcheren. Dochterkerken waren de kerken van Oud- en Nieuw-Vlissingen, Ritthem, Oost-Souburg en Nieuwerve. De parochie van West-Souburg bestreek in de 11e eeuw bijna geheel zuidelijk Walcheren. Op haar beurt was zij een dochterkerk van de Westmonster in Middelburg.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174