0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Wolfheze

Het meest gekke uitje van Wolfheze! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Wolfheze om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Wolfheze.

Crazy 88 Wolfheze

88 opdrachten in Wolfheze

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Wolfheze

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Wolfheze

Op zoek naar een Crazy activiteit in Wolfheze? Dan is Crazy 88 in Wolfheze mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Wolfheze in. Tijdens Crazy 88 in Wolfheze krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Wolfheze en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Wolfheze

De gekste Crazy 88 van Wolfheze!

Waarom Crazy 88 in Wolfheze?

Enige aanbieder Wolfheze

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Wolfheze met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Wolfheze worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Wolfheze

Crazy 88 is te spelen in Wolfheze en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Wolfheze worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Wolfheze vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Wolfheze-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Wolfheze
Wolfheze-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Wolfheze
Wolfheze-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Wolfheze
Wolfheze-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Wolfheze
Speel-Crazy-88-in-Wolfheze-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Wolfheze-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Wolfheze-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Wolfheze-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Wolfheze

Wolfheze

Wolfheze, vroeger Hoog-Wolfheze, is een dorp in de gemeente Renkum, in de Nederlandse provincie Gelderland. Op 1 januari 2017 telde Wolfheze 1.748 inwoners.[1] Ongeveer een kilometer ten zuiden van het dorp liggen overblijfselen van een eerdere vestigingsplaats van het dorp Wolfheze; (Oud-Wolfheze).

Waarschijnlijk is de omgeving van Wolfheze al van voor het jaar 800 bewoond geweest. Zo zijn er zo’n twintig grafheuvels gevonden. In het gebied dat nu Laag-Wolfheze of Wolfhezerheide genoemd wordt werd aan het eind van de 19e eeuw de fundamenten van een elfde-eeuws kerkje ontdekt. Dit stond even ten zuiden van waar tegenwoordig de snelweg loopt. Door het dorpje liep indertijd een belangrijke handelsroute. In de late middeleeuwen werd het dorp grotendeels verlaten en waarschijnlijk ook de kerk. In 1585 (tijdens de Tachtigjarige Oorlog) verwoestten de Spanjaarden het dorp, wat het einde betekende van het oude Wolfheze (Wolvenbos). Het kerkje werd ontmanteld en de stenen verkocht, getuige een verslag uit 1624. Het dorp omvatte tot dan toe het Hof (het eigenlijke dorp) en het Wildforstergoed. Dat laatste werd weer opgebouwd, het dorp echter niet. Het Wildforstergoed brandde in 1826 af. Later werd er op die plaats een boerderij gebouwd, die ook dienstdeed als uitspanning.
Tot begin 19e eeuw was onbekend waar het oude Wolfheze lag. Nadat dominee O.G. Heldring dacht een gewelf te horen in een terp die in de volksmond de naam ‘kapellenheuvel’ droeg, werd in 1846 een opgraving verricht, maar weer afgebroken omdat de eigenaar had verzuimd toestemming te vragen. Bij een latere opgraving in 1888 werden de fundamenten van de tufstenen kerk en een aantal graven gevonden.
Het huidige terrein is archeologisch beschermd. Zichtbare sporen van de oude nederzetting zijn o.a. de standplaats van de voormalige kerk met rondgaande landweer, een middeleeuwse dubbele landweer richting de beek en overblijfselen van een aantal akkercomplexen. Daarnaast zijn er bundels karresporen van de laatmiddeleeuwse Hessenweg richting Ginkel in de heide nog te traceren.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174