0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Ypelo

Het meest gekke uitje van Ypelo! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Ypelo om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Ypelo.

Crazy 88 Ypelo

88 opdrachten in Ypelo

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Ypelo

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Ypelo

Op zoek naar een Crazy activiteit in Ypelo? Dan is Crazy 88 in Ypelo mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Ypelo in. Tijdens Crazy 88 in Ypelo krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Ypelo en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Ypelo

De gekste Crazy 88 van Ypelo!

Waarom Crazy 88 in Ypelo?

Enige aanbieder Ypelo

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Ypelo met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Ypelo worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Ypelo

Crazy 88 is te spelen in Ypelo en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Ypelo worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Ypelo vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Ypelo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ypelo
Ypelo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ypelo
Ypelo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ypelo
Ypelo-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Ypelo
Speel-Crazy-88-in-Ypelo-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Ypelo-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Ypelo-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Ypelo-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Ypelo

Ypelo

IJpelo (ook Ypelo, Nedersaksisch: Iepelo) is een buurtschap in de gemeente Wierden, in de Nederlandse provincie Overijssel. Het kende op 1 januari 2010 175 inwoners,[1] tezamen met buitengebied Waterhoek kent het 296 (januari 2006) inwoners. IJpelo ligt tussen Wierden, de Huurne, Rectum, Enter, Almelo en Bornerbroek in. Het is altijd agrarisch geweest. Het gebied kende dan ook lang een eigen boerenbond. De buurtschap IJpelo heeft een eigen basisschool die gedeeld wordt met de buurtschap Rectum. In het oosten van de buurtschap ligt een moeras, het Mokkelengoor genaamd.

IJpelo hoorde tot 1811 onder het gericht Kedingen en was een van de zogenoemde Rijssense kwartieren. De buurschap was na 1811 opgegaan in de gemeente Wierden. De marke IJpelo die na het opgaan in de gemeente Wierden nog steeds een markerichter had en holtingen hield, is in 1871 officieel opgeheven. De buurschap was anders georganiseerd dan de naastgelegen buurschap Rectum. IJpelo had een burcht genaamd de Koohorst. Deze van 1394 tot 1399 herbouwde motteburcht werd gebouwd door Evert van Langen. De burcht lag op het strategisch terrein wat het Langen genoemd werd. Vanuit deze zogenaamde maalstad bestuurde Evert van Langen zijn goederen in IJpelo. Of de motteburcht is gebouwd op het oudere in de 12e eeuw genoemde Huys Bolen to Ipeloe welke hoorde onder de graaf van Bentheim en kasteel Bentheim[2] is nog niet achterhaald. Cameraarsrekeningen uit de 14e eeuw geven een beschrijving van de periode waarin deze motte is gebouwd en hoelang de bouwwerkzaamheden hebben geduurd. Het moet indrukwekkend zijn geweest, omdat menig edelman uit Deventer, Kampen en Zwolle een bezoek heeft gebracht. De grachten van de oude motte zijn tot in de jaren 1950 zichtbaar geweest. De eigenaar heeft destijds de in de volksmond genoemde Slotbelt in de grachten geschoven en het is geheel gedempt.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174