0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Zelhem

Het meest gekke uitje van Zelhem! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Zelhem om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Zelhem.

Crazy 88 Zelhem

88 opdrachten in Zelhem

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Zelhem

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Zelhem

Op zoek naar een Crazy activiteit in Zelhem? Dan is Crazy 88 in Zelhem mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Zelhem in. Tijdens Crazy 88 in Zelhem krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Zelhem en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Zelhem

De gekste Crazy 88 van Zelhem!

Waarom Crazy 88 in Zelhem?

Enige aanbieder Zelhem

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Zelhem met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Zelhem worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Zelhem

Crazy 88 is te spelen in Zelhem en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Zelhem worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Zelhem vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Zelhem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Zelhem
Zelhem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Zelhem
Zelhem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Zelhem
Zelhem-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Zelhem
Speel-Crazy-88-in-Zelhem-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Zelhem-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Zelhem-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Zelhem-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Zelhem

Zelhem

Zelhem is een plaats in de Nederlandse gemeente Bronckhorst in de provincie Gelderland (Achterhoek). In 2016 telde het dorp volgens de gegevens van het CBS 5.760 inwoners. In het buitengebied van Zelhem woonden in dat jaar 1.940 inwoners.[1]

In een oorkonde uit het jaar 801 was voor het eerst sprake van Salehem. Een aantal jaren later werd in het dorp Zelhem een kapelletje gebouwd door St. Ludgerus (St. Liudger). Rond 800 schonk de verder onbekend gebleven boer Helmbald, zoon van Heribald in Zelhem een stukje grond aan de zendeling Liudger. De boer verzocht naderhand of hij en zijn zoon alsnog het vruchtgebruik konden krijgen over de helft van het stukje grond. Als tegenprestatie zou hij zorgen voor de verlichting (kaarsen) van de kerk. Na de dood van zijn zoon zou het hele perceel alsnog vervallen aan de kerk. Liudger ging akkoord met de nieuwe regeling. De bijgestelde overeenkomst werd op 8 mei 801 vastgelegd in een akte. Uit deze akte blijkt dat het gaat om een nieuwe ontginning nabij de boerderij van Helmbald en zijn zoon. Van wortels ontdaan, zoals er nadrukkelijk bij wordt vermeld. De ontginning wordt in de akte aangeduid met de naam Widapa. Veel vermeldt de akte van 801 niet over Zelhem. Enkel dat er een nederzetting was met de naam Salehem en dat er ene Helmbald boerde met zijn zoon. In de akte wordt voor het eerst een veldnaam genoemd die ooit in Zelhem is opgetekend: Widapa[2]. Volgens historicus Ed Harenberg is Widapa identiek aan Wideplo en Weppele en is de locatie thans terug te vinden in de buurtschap Bekveld in de gemeente Bronckhorst.[bron?] Op deze plaats, nabij het gemeentekantoor, is ter gelegenheid van het twaalfhonderdjarige jubileum van de voormalige gemeente Zelhem in 2001 een herdenkingsmonument opgericht.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174