0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 ‘Extreme’

Crazy 88 Extreem

Op zoek naar een doldwaze dag, die écht eens anders is dan anders? Een dag die draait om gekke kiekjes, maffe video’s en stad verkennen op een ludieke wijze?

MAAR DAN NET OVER HET RANDJE? Dan. Zit. Je. Hier. Helemaal. Goed. Mafkees!

Waarschijnlijk heb je de homepage en original pagina al gelezen. En ben je nu op deze pagina aangekomen. Alles draait bij deze ‘original’ versie om creativiteit, mafheid, originaliteit en lef. Dat is bij de extreme versie ook zo. Je kunt dus een eigen invulling geven aan iedere opdracht. Maar: de opdrachten zijn allemaal nét iets extremer! Ook zitten er natuurlijk original opdrachten in verwerkt, zodat alles mooi opgebouwd wordt. Vaak moeten sommige teamleden eerst even de schaamte voorbij door middel van eenvoudige opdrachten. En gaan ze daarna toch helemaal los…:)

Sta jij open voor een pets van een dame?
Durf jij je tepel te laten zien aan een pilsje in de kroeg? (Raar? Ja. Klopt inderdaad)
En meer van dit soort taferelen?

Ga dan voor de extreme versie!
De jury zit er kort op tijdens deze crazy 88 variant. En kan jullie zelfs voorzien van meer opdrachten als hij of zij vindt dat jullie er lekker in zitten en klaar zijn voor meer……..!

 

 • 88 Crazy en hilarische opdrachten die niet geschikt zijn voor iedere groep.
 • Geschikt voor maffe bedrijven en vrijgezellenfeesten die de ‘vrijgezel’ eens willen aanpakken;)
 • Een gloednieuwe app game; heeft een jaar gekost om deze te ontwikkelen!
 • Enige Crazy 88 aanbieder in Nederland met officiële Crazy 88 licentie
 • Gewoon een ongewone game. Ghe ghe.
29,50 p.p.
Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

}
2 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
311 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Extremere opdrachten | Go Crazy

Crazy 88 ‘Extreme’ is Crazy 88 ‘Original’, maar dan net wat gekker. Eigenlijk nét over het randje, waar de original net op het randje is. Al een keer Crazy 88 gespeeld of denk je dat Crazy 88 ‘Original’ te makkelijk is? Ga dan voor Crazy 88 ‘Extreme’! Net als bij Crazy 88 ‘Original’ speelt Crazy 88 ‘Extreme’ zich ook af in een stad of dorp naar keuze. Het verschil zit hem vooral in de opdrachten. De opdrachten gaan van ‘Laat de naam van een teamlid in je haar scheren!’ tot ‘Neem een tattoo’, niets moet en alles mag natuurlijk. Vind je jezelf en  je collega’s of vrienden echte dare devils? Kies dan zeker voor Crazy 88 ‘Extreme’. Benieuwd welke variant het best past bij jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag!

Je hebt altijd mensen die net wat meer lef hebben en op zoek zijn naar net wat uitdagendere opdrachten. Voor die groepen is Crazy 88 ‘Extreme’ een echte aanrader! Go Crazy, Go Loco!

Crazy 88 begeleider Jasper

Extreme | Lunch – Diner – Borrel

Een lunch, Diner of Borrel combineren met Crazy 88 ‘Extreme’? Geen probleem, we doen er alles aan om jullie Crazy 88 ‘Extreme’ bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest crazy en onvergetelijk te maken. Laat bij je aanvraag weten dat je Crazy 88 ‘Extreme’ wil combineren met een lunch, diner of borrel en we doen je een crazy goed voorstel. We werken samen met verschillende horecagelenheden en cateraars, waardoor we altijd een voorstel op maat kunnen doen!

Onze Crazy 88 varianten zijn ook mogelijk in het Engels of Duits

Wilt u meer informatie over Crazy 88 ‘Extreme’, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Een paar recensies van de Extreme versie

“Om onze bachelor een beetje voor schut te zetten zochten we een leuke activiteit voor zijn vrijgezellenfeest. Crazy 88 ‘Extreme’ was hierbij ideaal. Crazy 88 bedacht een leuke twist aan het uitje en de dag was geslaagd!”

Dani

“Het waren echt hillarische opdrachten, geweldig om men naam in het kapsel van een vriend te zien. Ja, je kunt echt helemaal Crazy gaan tijdens Crazy 88 ‘Extreme’, een echte aanrader dus!”

Adriaan

“Veel collega’s hadden al een keer Crazy 88 gespeeld, we zochten dus ook echt een leuke variant. De Crazy 88 ‘Extreme’ variant van Crazy 88 Events was een echt succes, super leuk gehad en echt Crazy opdrachten uitgevoerd!”

Monique, Heineken

Crazy 88 opdrachten

Hieronder een paar opdrachten die OP het randje zijn. Vind je dit niet extreem genoeg? Dan is dus de extreme versie jullie dingetje!

 • Beestachtig!
  Wat is je favoriete dier? Of kan iemand van jullie extreem goed dierengeluiden imiteren? Laat het de jury zien. Spreek een voorbijganger aan als een dier. En woefwoef het gesprek. Hoelang blijft de voorbijganger luisteren? Hou het wel gezellig!;)
 • LEKKER SMIKKELEN
  Koop een tompoes. Duw deze in je eigen gezicht en zeg tegen de caissière: “Ik heb toch geen honger meer haha”.
 • STANDBEELD
  Zoek een standbeeld en voorzie deze van kleding afkomstig van je teamleden. Hoe ver gaan jullie..?;)

  App-game Crazy 88

  Voor al onze Crazy 88 varianten hebben we een speciale app laten maken, hierdoor is onze Crazy 88 activiteit nog interactiever, moderner en leuker dan ooit tevoren. Leuke nieuwe voordelen van onze Crazy 88 app-game:

  • TUSSENSTAND
   Op de app-game is continu een actuele tussenstand tussen de teams te vinden. Zo weet je zeker of jullie team nog iets crazyer moet gaan!
  • LOCATIE
   De locatie van de teams en de spelbegeleider is altijd te zien op de app-game, leuk om elkaar te saboteren, uit te dagen of te slim af te zijn!
  • CHAT
   Daag elkaar gemakkelijk uit of stel je vragen gemakkelijk via een chat met andere teams en de Crazy 88 spelbegeleider. Uiteindelijk gaat het meestal nergens meer over… Maar wel lachen!;)

   Meer info over Crazy 88?

    Stuur mij een Crazy 88 offerte

    3 + 2 =

    Contactgegevens

    0413 302 773

    KVK: 74143174