0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 ‘Roadrace’

Crazy 88 On The Road

Een hilarische variant op de normale crazy 88: stap met je collega’s of vrienden in de auto en ga de strijd met elkaar aan! Jullie starten op een locatie naar keuze en gaan aan de hand van onze app-game op pad. Je ziet elkaar continu rijden. En komt elkaar ook tegen onderweg. En onderweg voeren jullie natuurlijk een selectie van de 88 opdrachten uit:

‘Kruip als een zebra over het zebrapad’, ‘Toeter het Wilhelmus’ of ‘Laat je auto afslaan voor het groene stoplicht!’

De Crazy 88 ‘Roadrace’ is alles behalve een saaie tourguide door een stukje Nederland, in tegendeel! Je gaat met je eigen knotsgekke collega’s of vrienden een race uitvoeren die je je leven lang niet meer zult vergeten. Let op: het woordje race is overdreven. Je moet je namelijk wel aan de wet houden, en te hard rijden betekent direct diskwalificatie. We zien jullie continu via de ipad, dus let op! Het gaat niet om de snelheid.

Je gaat van A naar B. Via C. A en B kiezen jullie zelf uit. De tussenstop bepalen wij. Hier ga je ook live opdrachten uitvoeren. Daarnaast zijn er plaatsgebonden opdrachten en lollige opdrachten voor onderweg. Het team wat binnen de tijd op locatie B aan komt en de meeste punten heeft gescoord wint de felbegeerde beker + oorkondes van de ‘road race edition’!

 

 • Verken een stukje Nederland naar eigen keuze
 • Ideaal om van A naar B te gaan op een ludieke wijze
 • Een gloednieuwe ‘Crazy 88’ app vol leuke opdrachten en verrassende elementen
 • Enige Crazy 88 aanbieder in Nederland met officiële Crazy 88 licentie
 • Interactief en met live opdrachten. Zit steengoed in elkaar! Vinden we zelf in ieder geval:)
29,50 p.p.
Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

}
2 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
321 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

De Crazy 88 route

Vooraf hebben we verschillende keren contact om een route uit te stippelen en de opdrachten aan te passen naar jullie groep. Op de dag zelf is onze Crazy 88 begeleider ruim op tijd op de startlocatie aanwezig om alles klaar te zetten en jullie te verwelkomen. Jullie worden opgedeeld in teams en stappen na een uitleg in de auto. Wanneer onze Crazy 88 begeleider roept: “Start your engines” gaat jullie Crazy 88 ‘Roadrace’ van start. In een 1, 2 of 3 uur durende activiteit gaan jullie vervolgens de strijd met elkaar aan! Wie weet op de meest ludieke wijze zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de Crazy 88 ‘Roadrace’ edition!?

Opdrachten | Crazy 88 ‘Roadrace’

Zodra jullie Crazy 88 ‘Roadrace’ beginnen krijgen jullie in onze gloednieuwe Crazy 88 app-game 88 Roadrace gerelateerde opdrachten te zien. Jullie kunnen zelf kiezen welke knotsgekke opdrachten jullie gaan uitvoeren. De Crazy 88 ‘Roadrace’ opdrachten zijn zeer verschillend, van 1 euro benzine afrekenen bij een tankstation tot het dansen van de tango bij een Tango tankstation. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een toepasselijke opdracht bij. Het is bij ons ook mogelijk van te voren zelf opdrachten te bedenken en toe te voegen, neem hiervoor contact met ons op! De Crazy 88 begeleider beoordeelt jullie opdrachten en deelt punten uit. Het team met de meeste creativiteit, humor en lef wint!

Geweldig om te zien hoe los mensen gaan tijdens Crazy 88 ‘Roadrace’. Na een half uur zie je al hoe creatief de meeste zijn in het uitvoeren van de meest doldwaze Crazy 88 ‘Roadrace’ opdrachten.

Crazy 88 begeleider Matton

Crazy 88 | Lunch – Diner – borrel

Een Crazy 88 ‘Roadrace’ met voor, tijdens of naderhand een lunch, diner of borrel? Bij Crazy 88 Events is dat geen probleem. We hebben samenwerkingen met verschillende horecagelegenheden en cateraars, waardoor we je altijd een voorstel kunnen doen. We denken graag met je mee om jouw Crazy 88 bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Niets is ons te crazy gek!

Onze Crazy 88 varianten zijn ook mogelijk in het Engels of Duits

Wilt u meer informatie over Crazy 88 ‘Roadrace’, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Wat jullie Crazy voorgangers vonden?

“Geweldige opdrachten! Samen met collega’s de Crazy 88 Roadrace gespeeld, het was een onvergetelijke middag waar we nog vaak op terugkijken. Een echte aanrader!”

Patrick, Bavaria

“Twee weken geleden Crazy 88 Roadrace gespeeld als begin van het vrijgezellenfeest van een vriend van ons. Het was een ideaal begin en iedereen was gelijk in een goede sfeer!”

Jasper

“Wat een orginele en grappige opdrachten, echt een onvergetelijke middag gehad dankzij Crazy 88 Events. De 88 opdrachten waren meer dan genoeg en voor iedereen zat er wel een gschikte opdracht bij!”

Emma

Crazy 88 opdrachten

Hieronder een voorproefje wat jullie tijdens onze Crazy 88 activiteit te wachten staat:

 • WILHELMUS VAN NASSOUWE
  Als trotste Hollander ken jij natuurlijk het volledige volkslied uit je hoofd, toeter daarom met je auto het Wilhelmus!
 • ‘ROOD’ – ‘GROEN’ – ‘ROOD’
  Ga met je auto voor een rood stoplicht staan, wanneer het licht op groen springt laat je je auto zo vaak afslaan tot het weer rood wordt.
 • BOOM BOOM BAILANDO
  Rij naar een Tango tankstation, zet je auto neer en draai luid het nummer ‘Boom Boom Bailando’ en dans met 3 willekeurige voorbijgangers de Tango!

App-game Crazy 88

Voor al onze Crazy 88 varianten hebben we een speciale app laten maken, hierdoor is onze Crazy 88 activiteit nog interactiever, moderner en leuker dan ooit tevoren. Leuke nieuwe voordelen van onze Crazy 88 app-game:

 • TUSSENSTAND
  Op de app-game is continu een actuele tussenstand tussen de teams te vinden. Zo weet je zeker of jullie team nog iets crazyer moet gaan!
 • LOCATIE
  De locatie van de teams en de spelbegeleider is altijd te zien op de app-game, leuk om elkaar te saboteren of virtuele bommen te leggen om elkaar punten af te nemen.
 • CHAT
  Daag elkaar gemakkelijk uit of stel je vragen gemakkelijk via een chat met andere teams en de Crazy 88 spelbegeleider.

Meer info over Crazy 88?

  Stuur mij een Crazy 88 offerte

  3 + 2 =

  Contactgegevens

  0413 302 773

  KVK: 74143174