0413 302 773 info@crazy88-events.nl

‘Original’ Crazy 88 Spel

Crazy 88 spel
Alleen voor écht mafkezen.

Op zoek naar een doldwaze dag, die écht eens anders is dan anders? Een dag die draait om gekke kiekjes, maffe video’s en stad verkennen op een ludieke wijze?

Stop. Lees. En huiver dan.

Crazy 88 events is de enige Crazy 88 aanbieder in Nederland met de officiële Crazy 88 spel licentie, waardoor je verzekerd bent van een onvergetelijke middag met 88 knotsgekke opdrachten. In teams gaan jullie de strijd aan. Alles draait bij deze ‘original’ versie om creativiteit, mafheid, originaliteit en lef. Je kunt dus een eigen invulling geven aan iedere opdracht. Daardoor kan iedereen altijd mee spelen en gaat geen enkele opdracht te ver. Wij staan voor ‘open’ opdrachten. Een simpel voorbeeld: maak een zo gek mogelijk foto. Aan jullie om te kiezen voor 1 van de 4 ingredienten, bijv: creativiteit. Of zet je jezelf liever voor aap en toon je lef? Kan ook! Op allerlei manieren zijn er punten te verdienen!

Je krijgt direct een reactie van de jury. Want alles is geautomatiseerd. Wel zo leuk voor de interactief en doorloop van het spel! Afgekeurd? Waag direct een nieuwe poging of kies voor een andere opdracht en strategie. Weten hoe je de jury kan paaien? Check gewoon even de foto’s en video’s van je concurrentie😉 De tussenstand wordt altijd direct geupdate!

Ben je bang dat onze Crazy 88 spelopdrachten te gek (figuurlijk ’te gek’ is het sowieso;)) zijn? Geen probleem, laat het ons weten, we kunnen de Crazy 88 opdrachten gemakkelijk aanpassen naar jullie wensen. Zo hebben we ook ooit het ‘bejaardenhuis op stelten’ gemaakt en een ‘groep 8 editie’.

 

 • 88 Crazy en hilarische opdrachten geschikt voor iedere groep
 • We hebben een bedrijfsuitjes editie en een vrijgezellenfeest editie.
 • Een gloednieuwe app game; heeft een jaar gekost om deze te ontwikkelen!
 • Enige Crazy 88 aanbieder in Nederland met officiële Crazy 88 spel licentie
24,50 p.p.
Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

}
2 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
421 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Crazy 88 opdrachten lijst spel

Crazy 88 Spel | 88 opdrachten

Vooraf hebben we verschillende keren contact, zo weten we precies wat voor groep jullie zijn en wat voor crazy 88 opdrachten bij jullie passen. Jullie groep wordt door onze ‘Crazy 88’ jury ontvangen en onder het genot van een drankje leggen we jullie het spel, de app-game en het programma uit. Na de uitleg gaan jullie in teams de stad in en de strijd met elkaar aan. In de app zien jullie alle Crazy 88 opdrachten staan, genoeg opdrachten om jullie creativiteit op los te laten en een hele middag te kunnen spelen. Jullie filmen jullie opdrachten en sturen ze via de app naar onze ‘Crazy 88’ jury. Zij beoordelen deze direct. Vaak ook met commentaar😉

Tijdens het Crazy 88 spel ontdekken deelnemers pas echt hoe creatief en hoeveel lef collega’s of vrienden hebben. Iedereen gaat er echt voor en wil zo veel mogelijk punten verzamelen door Crazy 88 opdrachten uit te voeren.

Crazy 88 spelbegeleider Wout

Crazy 88 | Lunch – Diner – borrel

Jullie Crazy 88 spel combineren met een lunch, diner of borrel? Onze Crazy 88 spel is prima te combineren met een lunch, diner of borrel. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we denken graag met je mee en kunnen je altijd een voorstel doen. We werken namelijk samen met verschillende horecagelegenheden en cateraars. We gaan er alles aan doen om jullie Crazy 88 spel onvergetelijk te maken!

Onze Crazy 88 spelvarianten zijn ook mogelijk in het Engels of Duits

Wilt u meer informatie over het Crazy 88 spel, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Wat jullie Crazy voorgangers vonden?

“Dit waren echt 88 Crazy opdrachten, ze waren stuk voor stuk hillarisch en door iedereen uit te voeren. Ik raad Crazy 88 Events zeker aan! De app-game met tussenstand zorgt voor een echte strijd, super!”

Robert, Unilux

“Ik geef de Crazy 88 activiteit van vorige week een zeer verdiende 8! Alles was tot in de puntjes geregeld, de speluitleg over Crazy 88 en de app was fijn. Iedereen ging enthousiast aan de slag!”

Mariska

“Iedereen begon voorzichtig, maar gedurende het bedrijfsuitje kwam echt iedereen echt los. Collega’s deden opdrachten die ik nooit verwacht had dat ze zouden doen. Bedankt voor de geslaagde dag!”

Ella, Ziggo

Crazy 88 opdrachten

Voorbeelden? Dat kan! Maar let op. Iedere week worden de opdrachten geupdate om met de tijd mee te gaan:)

 • Beestachtig!
  Wat is je favoriete dier? Of kan iemand van jullie extreem goed dierengeluiden imiteren? Laat het de jury zien. Spreek een voorbijganger aan als een dier. En woefwoef het gesprek. Hoelang blijft de voorbijganger luisteren? Hou het wel gezellig!;)
 • LEKKER SMIKKELEN
  Koop een tompoes. Duw deze in je eigen gezicht en zeg tegen de caissière: “Ik heb toch geen honger meer haha”.
 • STANDBEELD
  Zoek een standbeeld en voorzie deze van kleding afkomstig van je teamleden. Hoe ver gaan jullie..?;)

App-game Crazy 88

Voor al onze Crazy 88 varianten hebben we een speciale app laten maken, hierdoor is onze Crazy 88 activiteit nog interactiever, moderner en leuker dan ooit tevoren. Leuke nieuwe voordelen van onze Crazy 88 app-game:

 • TUSSENSTAND
  Op de app-game is continu een actuele tussenstand tussen de teams te vinden. Zo weet je zeker of jullie team nog iets crazyer moet gaan!
 • LOCATIE
  De locatie van de teams en de spelbegeleider is altijd te zien op de app-game, leuk om elkaar te saboteren, uit te dagen of te slim af te zijn!
 • CHAT
  Daag elkaar gemakkelijk uit of stel je vragen gemakkelijk via een chat met andere teams en de Crazy 88 spelbegeleider. Uiteindelijk gaat het meestal nergens meer over… Maar wel lachen!;)

Meer info over Crazy 88?

  Stuur mij een Crazy 88 offerte

  3 + 2 =

  Contactgegevens

  0413 302 773

  KVK: 74143174