0413 302 773 info@crazy88-events.nl

De Mafste Dag van je Leven

Eén en al gekkigheid!

Ideaal voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes 

Het is tijd om een leuk kaartje te laten bezorgen in het bejaardenhuis zonder reden!

Deze game is speciaal ontwikkeld voor deze tijd van het jaar. En we houden ons aan alle regels die de overheid ons heeft gegeven. Dus met respect voor het virus en diegene die hier onder lijden.. De game is dus: thuis te spelen, individueel of in groepsverband. Je hebt niks nodig! Behalve onze app die gedownload kan worden in de appstore! Let op: tot nu toe is deze alleen beschikbaar voor iOS (Apple).

Wanneer is De Mafste Dag?

De Mafste Dag wordt georganiseerd op de volgende datums:   

 • Zondag 12 april (eerste paasdag) (12.00 – 17.00u)
 • Zondag 19 april (12.00 – 17.00u)
 • Zondag 26 april (12.00 – 17.00u)

Meld je aan als individuele deelnemer of speel samen met je collega’s of teamgenoten. De kosten zijn 15 euro per deelname. Meld je direct aan. Bij ‘Bericht’ kun je aangeven op welke datum jullie willen spelen. Vervolgens ontvang je een betaal-link. Na de betaling wordt je aanmelding bevestigd en je ontvangt meer informatie.

15,00

Individueel

of in kleine groepjes

}

5 uur

Vanuit huis, via een smartphone app

0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

De Mafste Dag op een datum naar keuze als bedrijfsuitje of groepsuitje

Het is ook mogelijk om De Mafste Dag aan te vragen voor jullie bedrijf of groep, op een datum naar keuze. Bijvoorbeeld als originele teambuilding activiteit vanuit huis, tijdens de vrijdagmiddagborrel! De tijdsduur bepalen we in overleg. Alles is mogelijk!

Neem contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@crazy88-events.nl of bel ons via 0413 – 302773 (binnen kantoortijden).

De game is ideaal om het groepsgevoel te behouden en informeel sociaal contact te stimuleren. Via skype, mail en telefoon spreek je mensen vaak kort en formeel. En bij lange na niet iedereen. Daarnaast wordt het informeel flauwekullen en kletsen gemist in deze tijd. Daarom is deze game ontwikkeld, gewoon om thuis te spelen! Leer elkaar eens op een andere manier kennen en beleef een dag om nooit meer te vergeten! Gewoon thuis😊

Geweldig om te zien dat ondanks de Coronacrisis en de afstand tussen de deelnemers iedereen toch enthousiast mee doet. De Mafste Dag van je Leven is momenteel echt ideaal voor mensen die de dagelijkse sleur willen doorbreken en zin hebben in een onvergetelijke middag vol gekkigheid.

De Mafste Dag Jurylid en Spelbegeleider Wout

De game rules

 • Meld je aan door de app te downloaden en een selfie te uploaden, per mail ontvang je een toegangscode
 • Je krijgt een melding wanneer de game start
 • Gedurende de dag krijg je op lukrake momenten notificaties binnen op je telefoon
 • De opdrachten hebben een tijdslimiet (van 1 minuut tot 10 minuten)
 • De opdrachten gaan van makkelijk tot extreem moeilijk, dit wordt opgebouwd
 • Een 5 koppige jury beoordeelt alle opdrachten op het Uitjesbazen Headquarter
 • Per opdracht is er een bepaald aantal punten te halen. Het nummer van de opdracht is ook het aantal punten wat je kunt halen. Dus opdracht 1 is 1 punt, opdracht 2 is 2 punten, etc. Je haalt de opdracht dus wel of niet. Niet gehaald of gemist? Je blijft gewoon in de game en kunt deelnemen aan de volgende opdrachten!

Dus

Heb jij zin om ‘Step right up’ in je tuin te gaan zingen, 30 seconden een uil na te doen in je voortuin of om gewoon eens lekker lang te krijsen zo hard en lang als je kunt? Doe mee en daag iedereen uit die je kent en win die prijzennnnnnnnnnnnnnn! Of heb je al jaren zin om die slechte nederlandstalige zanger eens te voorzien van 5 sterren recensies op facebook en google met een goed argument? Of je banaan eens te versieren met een viltstift? Of ben jij diegene die al een week lang geoefend heeft om met je wc rol allerlei trucjes te doen? A fijn. Be there and be aware! Let’s gooooooooo Crazyyyyyy!

De Mafste dag van je leven in het nieuws

Afgelopen zaterdag 21 maart draaiden wij de eerste editie van De Mafste dag van je leven. In Erp, met honderd teams en in totaal 420 individuele deelnemers. Een nieuwe thuis game om even je zinnen te verzetten, en dat werd ook opgepikt door de media!

Bekijk het artikel in het Brabants Dagblad over De Mafste Dag

Bekijk het artikel van Kliknieuws over De Mafste dag

Bekijk hier de aftermovie van de Mafste dag van je leven – zaterdag 21 maart:

Meer info over Crazy 88?

  Stuur mij een Crazy 88 offerte

  3 + 2 =

  Contactgegevens

  0413 302 773

  KVK: 74143174