0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Oss

Het meest gekke uitje van Oss! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Oss om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Oss.

Crazy 88 Oss

88 opdrachten in Oss

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Oss

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Oss

Op zoek naar een Crazy activiteit in Oss? Dan is Crazy 88 in Oss mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Oss in. Tijdens Crazy 88 in Oss krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Oss en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Oss

De gekste Crazy 88 van Oss!

Waarom Crazy 88 in Oss?

Enige aanbieder Oss

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Oss met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Oss worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Oss

Crazy 88 is te spelen in Oss en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Oss worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Oss vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Oss-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oss
Oss-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oss
Oss-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oss
Oss-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Oss
Speel-Crazy-88-in-Oss-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Oss-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Oss-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Oss-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Oss

Oss

Oss is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Het is de hoofdplaats van de gemeente Oss. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De stad is omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Hoewel Oss een rijke historie kent – in het verleden was het de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van ‘s-Hertogenbosch – zijn er weinig overblijfselen uit het verleden bewaard gebleven. Wel zijn er nog een aantal monumenten die getuigen van het industriële verleden.

De betekenis van de naam Oss, tot de late middeleeuwen gespeld als Os en weer later – tot 1906 – gespeld als Osch, ligt niet eenduidig vast. De historicus Jan Cunen nam in 1932 nog aan dat er verband bestond met rundvee: de os siert al sinds de middeleeuwen het wapen. Door andere deskundigen werd een verband met de Germaanse Asen (of: Osen) gelegd. Tegenwoordig wordt aangenomen dat de naam hoger gelegen plaats aan het water betekent. Dit water was de Maas en de hoger gelegen plaats was de Heuvel, de kern van de bewoning.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174