Uitje aanvragen
Te spelen in elke stad
Te spelen in elke stad
Te boeken vanaf 5 personen
Te boeken vanaf 5 personen
Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Populaire steden

Ontdek een stad naar keuze op een unieke wijze.

Wij komen naar jullie toe

Ga jij binnenkort een stad bezoeken? Ervaar nu een stad of dorp als geen ander met onze Crazy 88 citygame. Een grensverleggende en hilarische manier om samen met vrienden, familie of collega’s AmsterdamBredaEindhoven of een andere stad te ontdekken. Wij komen niet alleen in Nederland, maar ook in heel België!

Zie je jouw stad of dorp niet? Dat is niet gek. Nederland en België bestaan natuurlijk uit meer steden. Maar geen paniek. Je kunt Crazy 88 in elke stad spelen, zoals:

Crazy 88 City game | Stadsspel | Bedrijfsuitje Teamuitje Vrijgezellenfeest Teambuilding Activiteit

Veelgestelde vragen

Crazy 88 is een uniek stadsspel dat je in elke groepssamenstelling kunt spelen. Aan jullie de taak om binnen 2 uur meer punten bij elkaar te scoren dan andere teams. Hoe? Door 88 (te) gekke opdrachten, vragen en challenges op te lossen natuurlijk!

Uiteraard gaat het winnende team naar huis met de felbegeerde Crazy 88-Trofee.

Crazy 88 is hét ideale uitje om even lekker los te gaan en uit je ‘comfortzone’ te treden. Ontdek met je collega’s, vrienden of familie een stad naar keuze, terwijl je (te) gekke opdrachten voltooit. Hier is een flinke dosis enthousiasme, lef en samenwerking voor nodig. Dit maakt Crazy 88 dé ultieme teambuilding activiteit en hét leukste spel voor jou en jouw gezelschap.

Wij hebben bij het maken van onze Crazy 88 opdrachten rekening gehouden met 4 verschillende niveaus. Dit zijn: The Rookie, The Troublemaker, The Daredevil en Insane. Hoe ‘gekker’ het niveau, hoe meer Craziness er in de opdracht is verwerkt. Met andere woorden: hoe uitbundiger de opdracht, hoe meer punten je kunt verdienen voor jouw team. Aan jullie de keuze welke opdracht je probeert te halen. Hieronder vind je per niveau een paar voorbeelden van opdrachten:

 The Rookie: het beginnerslevel. Ook wel het niveau voor de “Pietertjes” onder ons. Dit niveau huist de makkelijkste opdrachten, gewoon om even lekker op te warmen voor wat er nog gaat komen. Eet bijvoorbeeld een potje babyvoeding leeg of loop de polonaise met minimaal 25 mensen.

 The Troublemaker: bij deze opdrachten beginnen jullie toch echt al een beetje op te vallen. Je blaft tegen vijf verschillende honden die je tegenkomt, gaat achterstevoren de roltrap af of maakt een heuse reclame voor WC-Eend.

 The Daredevil: time to go all out! Bij deze opdrachten stap je zeker uit je comfortzone, en dat allemaal voor het behalen van de meeste punten. Maak bijvoorbeeld een piramide van mensen of leef onder het motto: “Broek uit op je hoofd”. Sta er niet van te kijken als jullie raar aangekeken worden…

 Insane: dit zijn de opdrachten voor dé grootste druktemakers in jullie midden. De opdrachten waarvan wij als organisatie ons afvragen of ze té ver gaan. Dé ultieme Crazy 88 opdrachten voor de meeste punten. Schrijf een boete uit aan een voorbijganger of laat een heuse Crazy 88 tattoo zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een opdracht voor!

Het uitje duurt twee uur. Dit is inclusief opening en afsluiting. Je bent ongeveer 1,5 uur in de stad om de opdrachten te voltooien. In overleg is het mogelijk om het uitje langer of korter voor jullie te maken.

Crazy 88 is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest. Nee, sterker nog. Hét is dé perfecte activiteit voor jullie vrijgezellenfeest. Laat de aanstaande bruid of bruidegom uit zijn of haar comfortzone stappen met unieke en knotsgekke opdrachten. Met Crazy 88 als activiteit op het vrijgezellenfeest verkrijg je gegarandeerd een (te) gekke middag of avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boek nu Crazy 88 Deluxe als citygame!

Ja, ik wil een gratis offerte!