Crazy 88 Amsterdam

Ervaar Amsterdam als nooit tevoren en leer je teamgenoten pas écht kennen tijdens het uitje met 88 (te) gekke opdrachten, challenges en vragen. Crazy 88 Amsterdam, are you ready?

Image

Perfect geschikt voor ieder gezelschap

Image

Te spelen in heel Amsterdam

Go Crazy, Go Crazy 88

Hilarisch, creatief en uniek. Dit zijn slechts enkele woorden om hét vetste stadsspel van Nederland te beschrijven! Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke ervaring? Boek Crazy 88 in Amsterdam en ervaar de stad als nooit tevoren. Een heuse citytour terwijl je met collega’s, vrienden of familieleden (te) gekke opdrachten uitvoert. Weet jij meer punten te scoren dan anderen tijdens de 88 knotsgekke opdrachten, challenges en vragen? Dan winnen jullie hét Crazy 88 spel in Amsterdam!

Offerte aanvragen Meer informatie

Trailer Crazy 88 spel

 

 

We zijn benieuwd of Amsterdam hier klaar voor is..

The Rookie: the begin of the end, of voor de “Pietertjes” onder ons, de start. Dit level heeft de makkelijkste opdrachten, gewoon om even op te warmen. Eet bijvoorbeeld een potje babyvoeding leeg of loop de polonaise met zo veel mogelijk personen in het centrum van Amsterdam.

The Troublemaker: jullie beginnen al een beetje op te vallen in Amsterdam. Je blaft bijvoorbeeld tegen vijf verschillende honden die je tegenkomt, gaat achterstevoren de roltrap op of maakt een heuse reclame!

The Daredevil: it all starts with.. met deze opdrachten stap je zeker uit de comfortzone. Maak bijvoorbeeld een piramide van mensen of leef onder het motto: “Broek uit op je hoofd”. Sta er niet van te kijken als jullie raar aangekeken worden..

Insane: voor dé échte druktemakers onder jullie. De opdrachten waarvan wij van de organisatie ons afvragen of ze té ver gaan. Dé ultieme Crazy 88 opdrachten voor de meeste punten. Schrijf een boete uit aan een voorbijganger of laat een heuse Crazy 88 tattoo zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een opdracht voor!

Waarom Crazy 88-Events?

Ervaar nu zelf hét leukste stadsspel in Amsterdam!

Officiële licentiehouder Amsterdam.

Wij hebben als enige aanbieder in Amsterdam de licentie om hét officiële Crazy 88 spel te organiseren. Gegarandeerd hilariteit en creativiteit!

Image

Crazy 88 app-game.

Géén standaard opdrachten, challenges en vragen in Amsterdam. Andere teams zijn zichtbaar, terwijl je met jouw team de opdrachten voltooit in de Crazy 88 app-game.

Crazy 88 uitje - vrijgezellenfeest

Foto’s en video’s blijven bewaard.

Alles wordt voor de beoordeling van de jury vastgelegd. Uiteraard blijft al het materiaal bewaard, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten van de foto’s en video’s in Amsterdam!

Image

Boek nu Crazy 88 als spel in Amsterdam!

Offerte aanvragen0413-302773