Over ons

Niks is voor ons te gek. Zet daarom samen met onze (te) gekke begeleiders een stad naar keuze op stelten. Go Crazy, Go Crazy 88.

Crazy 88 spel - Crazy88-Events

Te boeken vanaf 5 personen

Crazy 88 vrijgezellenfeest - Crazy 88 Game - Crazy 88-Events

Te spelen in elke stad

Home » Over ons

Wie zijn wij?

Crazy 88-Events is gespecialiseerd in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Met het Crazy 88 spel ben je gewaarborgd van een ochtend, middag of avond vol hilariteit en gezelligheid. In de Crazy 88 City game ontdekken jullie een stad naar keuze op een originele manier. Tijdens het voltooien van de gekste opdrachten leren jullie elkaar op een wel héle andere manier kennen.

Pas op: hoge level Craziness!

Craziness zit in ons bloed. Van creativiteit gaat ons hart sneller kloppen. En zonder iets te verklappen: stiekem hebben we verschillende Rookies en Daredevils in ons team zitten. Resultaat: één (te) gekke Crazy 88 game voor jullie. Wij zijn benieuwd. Durven jullie hét leukste stadsspel van Nederland aan? Ervaar het nu zelf in een stad naar keuze. En pas op: jullie ontmoeten vanzelf die (te) gekke begeleider die Insane is. 😉

Crazy 88 Deluxe Contact

Crazy 88 Spel | Crazy 88-Events

Onze knotsgekke spelmasters!

Matton
Spelbegeleider

Anne
Spelbegeleider

Lisa
Spelbegeleider

Roel
Spelbegeleider

Joris
Eindbaas

Dirk
Eindbaas

Tim
Sales

Rick
Sales

Shanna
Sales

Guus
Sales

Sanne
Officemedewerker

Marina
Officemedewerker

Giel
Marketing

Sam
Marketing

Sanne
Conceptontwikkelaar

Lindsay
Conceptontwikkelaar

Mathijs
Conceptontwikkelaar

Anouk
Magazijnbaas

Veelgestelde vragen

1. Wat is Crazy 88?

Crazy 88 is een uniek stadsspel dat je in elke groepssamenstelling kunt spelen. Aan jullie de taak om binnen 2 uur meer punten bij elkaar te scoren dan andere teams. Hoe? Door 88 (te) gekke opdrachten, vragen en challenges op te lossen natuurlijk!

Uiteraard gaat het winnende team naar huis met de felbegeerde Crazy 88-Trofee.

2. Waarom zou ik kiezen voor Crazy 88 als uitje?

Crazy 88 is hét ideale uitje om even lekker los te gaan en uit je ‘comfortzone’ te treden. Ontdek met je collega’s, vrienden of familie een stad naar keuze, terwijl je (te) gekke opdrachten voltooit. Hier is een flinke dosis enthousiasme, lef en samenwerking voor nodig. Dit maakt Crazy 88 dé ultieme teambuilding activiteit en hét leukste spel voor jou en jouw gezelschap.

3. Wat zijn voorbeelden van Crazy 88 opdrachten?

Wij hebben bij het maken van onze Crazy 88 opdrachten rekening gehouden met 4 verschillende niveaus. Dit zijn: The Rookie, The Troublemaker, The Daredevil en Insane. Hoe ‘gekker’ het niveau, hoe meer Craziness er in de opdracht is verwerkt. Met andere woorden: hoe uitbundiger de opdracht, hoe meer punten je kunt verdienen voor jouw team. Aan jullie de keuze welke opdracht je probeert te halen. Hieronder vind je per niveau een paar voorbeelden van opdrachten:

The Rookie: het beginnerslevel. Ook wel het niveau voor de “Pietertjes” onder ons. Dit niveau huist de makkelijkste opdrachten, gewoon om even lekker op te warmen voor wat er nog gaat komen. Eet bijvoorbeeld een potje babyvoeding leeg of loop de polonaise met minimaal 25 mensen.

The Troublemaker: bij deze opdrachten beginnen jullie toch echt al een beetje op te vallen. Je blaft tegen vijf verschillende honden die je tegenkomt, gaat achterstevoren de roltrap af of maakt een heuse reclame voor WC-Eend.

The Daredevil: time to go all out! Bij deze opdrachten stap je zeker uit je comfortzone, en dat allemaal voor het behalen van de meeste punten. Maak bijvoorbeeld een piramide van mensen of leef onder het motto: “Broek uit op je hoofd”. Sta er niet van te kijken als jullie raar aangekeken worden…

Insane: dit zijn de opdrachten voor dé grootste druktemakers in jullie midden. De opdrachten waarvan wij als organisatie ons afvragen of ze té ver gaan. Dé ultieme Crazy 88 opdrachten voor de meeste punten. Schrijf een boete uit aan een voorbijganger of laat een heuse Crazy 88 tattoo zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een opdracht voor!

4. Hoe lang duurt Crazy 88?

Het uitje duurt twee uur. Dit is inclusief opening en afsluiting. Je bent ongeveer 1,5 uur in de stad om de opdrachten te voltooien. In overleg is het mogelijk om het uitje langer of korter voor jullie te maken.

5. Is Crazy 88 als spel geschikt voor een vrijgezellenfeest?

Crazy 88 is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest. Nee, sterker nog. Hét is dé perfecte activiteit voor jullie vrijgezellenfeest. Laat de aanstaande bruid of bruidegom uit zijn of haar comfortzone stappen met unieke en knotsgekke opdrachten. Met Crazy 88 als activiteit op het vrijgezellenfeest verkrijg je gegarandeerd een (te) gekke middag of avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Reviews Crazy 88-Events

Deze knotsgekke reviews worden mede mogelijk gemaakt door onze waanzinnige klanten! 🙂

“Afgelopen zondag hebben wij Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje.”

Fundustry Nijmegen
Danni van Koolwijk
18 personen
Crazy 88 Nijmegen

Crazy 88 Nijmegen - Crazy 88-Events

”Met collega’s hebben wij het spel Crazy 88 in het centrum van Maastricht gedaan. Het spel zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn erg leuk en uitdagend. In de app kun je de vorderingen van de andere groepen zien, waardoor je nog gemotiveerder wordt om sneller te zijn en te winnen. Het spel is ook een erg leuke manier om je eigen stad (beter) te leren kennen. Mijn collega’s en ik vonden het heel erg leuk en gezellig. Top spel en een echte aanrader!”

Maastricht University
Mariëlle van Os
34 personen
Crazy 88 Maastricht

Crazy 88 Maastricht - Crazy 88-Events

”Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Crazy 88-Events overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.”

Twi Company
Jurre de Vries
22 personen
Crazy 88 Almere

Crazy 88 Almere - Crazy 88-Events

”De activiteiten van Crazy 88-Events zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd Crazy 88 gespeeld en over beide groepen hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Eindhoven

Crazy 88 Eindhoven - Crazy 88-Events

“Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.”

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
19 personen
Crazy 88 Groningen

Image

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Utrecht

Image

“Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Crazy 88-Events zeg. Crazy 88 games gespeeld met begeleiding op afstand. Was super leuk.”.

Vrijgezellenfeest
Rececca Damen

18 personen
Crazy 88 Nijmegen

Crazy 88 opdrachten - vragen - challenges

Liever een andere activiteit?

Niets is voor ons te gek. Zo werken we nauw samen met andere evenementenbureaus!

Boek nu Crazy 88 Deluxe als City game

En ervaar hét leukste stadsspel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773