0413 302 773 info@crazy88-events.nl

Crazy 88 spelen in Parijs

Het meest gekke uitje van Parijs! 88 te gekke en hillarische opdrachten in Parijs om uit je comfort zone te treden en voor een onvergetelijke uitje in Parijs.

Crazy 88 Parijs

88 opdrachten in Parijs

Gek, uitdagend, verrassend en grappig

unieke app-game

Nieuwe interactieve app-game 

Te spelen in Parijs

En heel Nederland en België

Alles vastgelegd op camera

Hillarische beelden om terug te kijken

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten Parijs

Op zoek naar een Crazy activiteit in Parijs? Dan is Crazy 88 in Parijs mogelijk iets voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met een gloednieuwe app-game, met daarin 88 Crazy opdrachten, gaan jullie Parijs in. Tijdens Crazy 88 in Parijs krijgen jullie 88 hillarische, unieke en verrassende opdrachten die jullie opnemen en naar onze Crazy 88 jury moeten sturen. De Crazy 88 jury bevindt zich ook in Parijs en beoordeeld of de opdrachten gek genoeg zijn uitgevoerd en deelt de punten uit.

Boek nu Crazy 88 in Parijs

De gekste Crazy 88 van Parijs!

Waarom Crazy 88 in Parijs?

Enige aanbieder Parijs

Crazy 88 Events heeft unieke opdrachten en is de enige aanbieder in Parijs met de officiële Crazy 88 licentie.

Crazy 88 app-game

Onze Crazy 88 uitjes in Parijs worden verzorgt met een speciaal ontwikkelde Crazy 88 app-game.

Speel Crazy 88 in Parijs

Crazy 88 is te spelen in Parijs en in heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland.

Alles vastgelegd op camera

Alle Crazy 88 opdrachten in Parijs worden opgenomen, hierdoor kan de jury ze beoordelen!

Wat jullie Crazy voorgangers in Parijs vonden?

“Wat een te gekke opdrachten! Tijdens het Crazy 88 bedrijfsuitje mijn collega’s echt beter leren kennen, nooit geweten dat de helft zo gek was sommige opdrachten uit te voeren. Geweldig!”

Peter, Achmea

“Super om de dagelijkse sleur op kantoor te doorbreken. Afgelopen week Crazy 88 in Utrecht gespeeld en tijdens iedere meeting praten we er nog over, dus echt een groot succes en aan te raden!”

Joyce, Jumbo

“Crazy 88 was de ideale vrijgezellenfeest activiteit die we zochten om een vriend van ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Hillarisch, tijdens de bruiloft nog vaak terug gedacht.”

John

Parijs-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Parijs
Parijs-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Parijs
Parijs-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Parijs
Parijs-Crazy-88-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Parijs
Speel-Crazy-88-in-Parijs-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Parijs-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje
Speel-Crazy-88-in-Parijs-Ideaal-Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest
Crazy-88-Spelen-In-Parijs-Beste-Vrijgezellenfeest-Bedrijfsuitje

Crazy 88 opdrachten spelen in Parijs

Parijs

Parijs (Frans: Paris) is de hoofdstad en regeringszetel van Frankrijk. De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Seine. Parijs zelf telde in 2014 ongeveer 2,22 miljoen inwoners, daarbij de banlieues (het geheel van de voorsteden en forensensteden) niet meegerekend. In 2014 woonden er in de hele agglomeratie meer dan 10 miljoen mensen.[1] Parijs ligt in de regio Île-de-France. De oppervlakte van alleen Parijs bedroeg 105,40 km²[2] in 2011.

De eerste nederzettingen omstreeks het begin van de christelijke jaartelling waren aan de oever van de Seine, maar op het Île de la Cité werd ook al snel gebouwd. In het gebied, dat Parijs en de banlieues nu bestrijkt, lagen vroeger aparte dorpen, die nu een onderdeel van Parijs zijn. In Europa was Parijs al vroeg een centrum van cultuur. De stad ligt op een kruispunt van allerlei verschillende handelsroutes. Al in de 10e eeuw, toen de Notre Dame en een aantal abdijen werden gebouwd, was Parijs een van de belangrijkste steden van Frankrijk en daarnaast een belangrijke plaats voor het christendom. Sinds de 13e eeuw is het bij uitstek een stad waar onderwijs, kunst en recreatie een zeer centrale plaats innemen. Zo was de Universiteit van Parijs, tegenwoordig opgesplitst, samen met die van Bologna en Oxford een van de belangrijkste onderwijsinstellingen in de middeleeuwen en bleef een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld. Deze ontwikkeling is historisch mede het gevolg van de centralistische politiek die eeuwenlang binnen Frankrijk is gevoerd toen dit een republiek en een monarchie was. Binnen het kader van deze politiek werd zeer veel betekenis aan de hoofdstad toegekend. Sinds de jaren 1960 wordt het politieke beleid binnen Frankrijk gekenmerkt door decentralisatie en deconcentratie, waardoor er iets meer evenwicht binnen de landsgrenzen is ontstaan.

Lees verder…

Bekijk ook:

Meer info over Crazy 88?

Stuur mij een Crazy 88 offerte

3 + 2 =

Contactgegevens

0413 302 773

KVK: 74143174