Crazy 88 City game

Met onze Crazy 88 game beleef je een dag die écht anders dan normaal is. Ben je er klaar voor om je collega’s, vrienden of familieleden écht te leren kennen? Boek dan snel Crazy 88 Deluxe als City game in een stad naar keuze.

Crazy 88 spel - Crazy88-Events

Te boeken vanaf 5 personen

Crazy 88 vrijgezellenfeest - Crazy 88 Game - Crazy 88-Events

Te spelen in elke stad

Home » Uitjes » Crazy 88 City game

Eén knotsgek stadsspel

Op zoek naar een doldwaze dag die écht eens anders is dan normaal? Een dag die draait om gekke kiekjes, hilarische video’s en het verkennen van een stad op een ludieke wijze? Dan helpt Crazy 88-Events jullie graag aan een onvergetelijke ochtend, middag of avond met 88 knotsgekke opdrachten.

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Alles draait bij deze activiteit om creativiteit, originaliteit en lef. Benieuwd? Go Crazy, Go Crazy 88 Deluxe.

Offerte aanvragen Meer informatie

Trailer Crazy 88 spel

 

 

4 levels van ultieme Craziness!

The Rookie: het beginnerslevel of voor de “Pietertjes” onder ons. Dit level huist de makkelijkste opdrachten, gewoon om even lekker op te warmen voor wat er nog gaat komen. Eet bijvoorbeeld een potje babyvoeding leeg of loop de polonaise met zoveel mogelijk personen.

The Troublemaker: met deze opdrachten beginnen jullie toch echt al een beetje op te vallen in de rustige stad. Je blaft tegen vijf verschillende honden die je tegenkomt, gaat achterstevoren de roltrap op of maakt een heuse reclame voor WC-Eend.

The Daredevil: time to go all out! Met deze opdrachten stap je zeker uit je comfortzone, en dat allemaal voor de punten. Maak bijvoorbeeld een piramide van mensen of leef onder het motto: “Broek uit op je hoofd”. Sta er niet van te kijken als jullie raar aangekeken worden…

Insane: dit zijn de opdrachten voor de grootste druktemakers in jullie midden. De opdrachten waarvan wij als organisatie onszelf afvragen of ze té ver gaan. De ultieme Crazy 88 opdrachten voor de meeste punten. Schrijf een boete uit aan een voorbijganger of laat een heuse Crazy 88 tattoo zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op het lijstje van opdrachten!

Haal alles uit jullie uitje!

Het uitvoeren van Crazy 88 opdrachten is te gek en uitdagend. En het wordt nog leuker als je het uitje combineert met een lunch, diner of borrel. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden en eventlocaties samen door heel Nederland.

Stel eventuele vragen gerust Guus, dé specialist in Crazy 88

Contact 0413-302773

Guus - Crazy 88 spel

Waarom kiezen voor Crazy 88-Events?

Wij laten je graag zien waarom je moet kiezen voor Crazy 88 Deluxe als uitje. 😉

“Afgelopen zondag hebben wij Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje.”

Fundustry Nijmegen
Danni van Koolwijk
18 personen
Crazy 88 Nijmegen

Crazy 88 Nijmegen - Crazy 88-Events

”Met collega’s hebben wij het spel Crazy 88 in het centrum van Maastricht gedaan. Het spel zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn erg leuk en uitdagend. In de app kun je de vorderingen van de andere groepen zien, waardoor je nog gemotiveerder wordt om sneller te zijn en te winnen. Het spel is ook een erg leuke manier om je eigen stad (beter) te leren kennen. Mijn collega’s en ik vonden het heel erg leuk en gezellig. Top spel en een echte aanrader!”

Maastricht University
Mariëlle van Os
34 personen
Crazy 88 Maastricht

Crazy 88 Maastricht - Crazy 88-Events

”Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Crazy 88-Events overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.”

Twi Company
Jurre de Vries
22 personen
Crazy 88 Almere

Crazy 88 Almere - Crazy 88-Events

”De activiteiten van Crazy 88-Events zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd Crazy 88 gespeeld en over beide groepen hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Eindhoven

Crazy 88 Eindhoven - Crazy 88-Events

“Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.”

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
19 personen
Crazy 88 Groningen

Image

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Utrecht

Image

“Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Crazy 88-Events zeg. Crazy 88 games gespeeld met begeleiding op afstand. Was super leuk.”.

Vrijgezellenfeest
Rececca Damen

18 personen
Crazy 88 Nijmegen

Crazy 88 opdrachten - vragen - challenges

Boek nu Crazy 88 Deluxe als City game

En ervaar hét leukste stadsspel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773