Crazy 88 City game

Met Crazy 88 beleef je een dag die écht anders dan normaal is. Ben je er klaar voor om je collega’s, vrienden of familieleden écht te leren kennen? Boek dan snel Crazy 88 als City game in een stad naar keuze!

Image

Perfect geschikt voor ieder gezelschap

Image

Te spelen in elke stad

Crazy 88 Events > Uitjes > Crazy 88 City game

Eén knotsgek stadsspel

Op zoek naar een doldwaze dag die écht eens anders is dan normaal? Een dag die draait om gekke kiekjes, maffe video’s en het verkennen van een stad op een ludieke wijze? Dan helpt Crazy 88-Events jullie graag voor een onvergetelijke middag met 88 knotsgekke opdrachten! In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Alles draait bij deze activiteit om creativiteit, mafheid, originaliteit en lef. Benieuwd? Go Crazy, Go Crazy 88!

Offerte aanvragen Meer informatie

Trailer Crazy 88 spel

 

 

4 levels van ultieme Craziness!

The Rookie: het beginnerslevel, of voor de “Pietertjes” onder ons. Dit level huist de makkelijkste opdrachten, gewoon om even lekker op te warmen voor wat er nog gaat komen! Eet bijvoorbeeld een potje babyvoeding leeg of loop de polonaise met zoveel mogelijk personen

The Troublemaker: met deze opdrachten beginnen jullie toch echt al een beetje op te vallen in de normaal rustige stad. Je blaft tegen vijf verschillende honden die je tegenkomt, ga achterstevoren de roltrap op of maak een heuse reclame!

The Daredevil: time to go all out! Met deze opdrachten stap je zeker uit je comfortzone, en dat allemaal voor die punten. Maak bijvoorbeeld een piramide van mensen of leef onder het motto: “Broek uit op je hoofd”. Sta er niet van te kijken als jullie raar aangekeken worden..

Insane: dit zijn de opdrachten voor de grootste druktemakers in jullie midden. De opdrachten waarvan wij van de organisatie ons afvragen of ze té ver gaan. De ultieme Crazy 88 opdrachten voor de meeste punten. Schrijf een boete uit aan een voorbijganger of laat een heuse Crazy 88 tattoo zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een opdracht voor!

Speel Crazy 88 altijd op maat

Ben je bang dat onze Crazy 88 spelopdrachten te gek (figuurlijk ’te gek’ is het sowieso ? ) zijn? Geen probleem, laat het ons weten. Wij kunnen de Crazy 88 opdrachten gemakkelijk aanpassen naar jullie wensen. Zo hebben we ooit het ‘bejaardenhuis op stelten’ gemaakt en een ‘groep 8 editie’.

Over ons Contact

Boek nu Crazy 88 als uitje of vrijgezellenfeest!

Offerte aanvragen0413-302773